|
|
#1 (permalink) |
|
Co-Admin
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : arkadassca
FİFA TAKIM : BOLOGNA
PES TAKIM : ATALANTA -İtalya BJK Şubesi
|
Kupa galipleri kupası Şampiyon'u Valencia (şevketvaran)
Kupa galipleri kupası ŞAMPİYON'u VALENCİA olmuştur..
.. Tebrikler şevket.. Kupa'ya gösterdiğin ilgi için de teşekkürler..
msn: arkadascaa@hotmail.com PSN: arkadassca PES 2008 BAŞARILAR sv cup şampiyonu (ninja gaiden ödüllü) PES 2009 BAŞARILARI Az kaldı oluyodu : ) PES 2010 BAŞARILARI yine olmadı... PES 2011 BAŞARILARI 1.sezon Lig Kupası Şampiyonluğu ... 4.sezon championship şampiyonluğu 4.Sezon Avrupa ligi Şampiyonluğu 8.Sezon Şampiyonlar ligi Şampiyonluğu Yıldızlar ligi Şampiyonluğu
|
| arkadascaa isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
|
ben hasanı bekliodm adam yok piyasada beni ne çbk elediniz ...
millet o kdr bekletir kimse elenmez bana gelince hemen eliosnz msn de fln yada forumda insan haber verir... ben tanımıorm bu şampiyonluğu.... |
| Mertt isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Banned
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PSN NETWORK : sevketvaran
FİFA TAKIM : sevketvaran
PES TAKIM : Galatasaray
DOĞUM TARİHİ : 15.08.1978
|
Alıntı:
sımdı mesajlara baktım hasanda sana cagrı yapmış http://pesturkiye.com/forum/showthre...t=12565&page=2 sende akşam yaparız demıssın neden oynayamadınız |
|
| SEVKETVARAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
abi hasan bana ben maç yapmadan kaç gün önce çarı yapmış ben ersinle oynadktan sonra hiç yoktu msn de görsem sölicektm msn de de yoktu o kupayı kazanmışm kazanmamşm bişey fark etmez bnm için ama bigün içinde hasan elenmş arkadan da hemen ben...
msn de abinle maçınız sona bırakmayn die kaç kere yazıosn bi kerede kupa maçı için mesaj atsaydn daha ii olrdu bence... neyse hiç önemli diil kupan hayırlı olsn... |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Banned
|
mert saçmaladıgının farkındamısın bu ukalala tavırlarını bı kenera bırak artık benım bu durumdan haberım yok ersın yazmış bende şaşırdım tamam hasanı elenmıs sayıyorum bugun yapalım macımız merak etme bız kupa meraklısı degılız.. maclarınızı yapın dıye o o konu ıcerısınde mesaj atmıştım ben zaten..
evet lıg maclarınızı onceden oynamanız gerekıyor ve sız uyarılarmıza ragmen halen oynamıyorsunuz burası dingonun ahırı degıl kurallara uymak zorundasınız.. |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Co-Admin
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : arkadassca
FİFA TAKIM : BOLOGNA
PES TAKIM : ATALANTA -İtalya BJK Şubesi
|
Şimdi arkadaşlar..
sezon sonu kupalardan ikisini düzenledik.. 21 agustos son gün... uzatılmayacak diye belirtmişim.. kupa ağaç'ının bir tarafı 2 günde maçlarını tamamlarken.. diğer tarafı birbirleri ile buluşamayarak.. kupa'nın aksamasına neden olmuştur.. Mert site'de en aktif.. maçlarını biran önce yapmak isteyen arkadaslarımızdan birisi.. kupalarda ki maç çağrılarınıda gördüm.. Fakat.. hemm Şampiyon klüpler kupasında.. hemde kupa galipleri kupasında... Bu kadar emek vermemize rağmen bazı arkadaşların ilgisliğini görünce.. açıkcası kızdım ve kupaları kapadım.. kaldı ki son gün 21 agustos'du.. .. Tabi bizde tecrübe kazanıyoruz böyle olaylarda.. artık kupa ağaçlarında.. maçlar için bir-iki günlük süre verip gelmeyen arkadası eleyerek.. kimse'nin hakkını yememiş oluruz.. ...
msn: arkadascaa@hotmail.com PSN: arkadassca PES 2008 BAŞARILAR sv cup şampiyonu (ninja gaiden ödüllü) PES 2009 BAŞARILARI Az kaldı oluyodu : ) PES 2010 BAŞARILARI yine olmadı... PES 2011 BAŞARILARI 1.sezon Lig Kupası Şampiyonluğu ... 4.sezon championship şampiyonluğu 4.Sezon Avrupa ligi Şampiyonluğu 8.Sezon Şampiyonlar ligi Şampiyonluğu Yıldızlar ligi Şampiyonluğu
|
| arkadascaa isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
şevket varan fazla ileri gidiosn laflarına dikkat et
biz maçımızı ne zmn yapıcağımızı sana sormayız ayrıca biz maçımız oynadk bgn için rahat olsn bi dahada sakın bu konuda benimle muhattap olma bu arada kupa mupa umrumda diil bnm al senin olsn tepe tepe kullan kupanı.... |
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Banned
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
PesTurkiye Yıldız Futbolcu
TAKIM TARAFTAR : gs
PSN NETWORK : cgncoskunirmak
FİFA TAKIM : INTER
PES TAKIM : kendi takımları =)
DOĞUM TARİHİ : 18.09.1985
|
Şevketvaran... çok tehlikelisin ...SSSSS cidden... üzücü bi durumS
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Banned
|
Arkadaşlar bazı şeylerın farkında degılsınız hemde saygısızlık dız boyu maalesef.. ayrıca konunun ıcerıgını vede yapılan saygısızlıgı bılmeden yada tek taraflı dınleyım yorumda bulunmayın..
Mert burada gelıp ısyan bayragı acmıscasına acıklama yapınca ona msnden benım haberım yok ersın yapmıs hangınız haklı ıse yaparım onla mac dıye yazdım ardınada bu arada abınle macınızı halen yapmamışsınız dıye yazdım.. onun uzerıne Mertın yukarıda verdıgı cevaba bakınız ben abısıyle olan macı uyaracagıma yapmadıgı mac ıcın onu uyaracakmışım benım böyle bır zorunlulugum yok mert hasan la macını yapmadıysa ben pesıne dusecek degılım kaldıkı kendı macımı yapabılmek ıcın macınızı yapın dıye mesaj da attım o konuya.. macları konusunda gecen sezon ortasında gelecek ssezon ılk macı abınızle yapın dıye uyardık buna ragmen macınızı yapmamıştınız oyuzden uyardım.. bunda kızacak bır durum yok nıtekım gecen sezon son maca bıraktınız romanın puana ıhtıyacı yoktu ajax yendı ve 2.oldu ben sıke yaptınız demıyorum ama kural getırıyoruz buna uymak zorundasınız uymazsanız cezasına katlanırsınız.. Mert ı bu konusmalarından ve msnde bana yazdıklarından dolayı sıteden banladım.. bunu kımse yetkı kullanıyor dıye adlandırmasın bız bu sıteyı saygı ve sevgı uzerıne kurduk kımse buyuklerıne saygızılık yapamaz.. vede bazı durumlardada herkes haddını bılmelı.. ne demek sen karışamazsın ben karışmayacam da kım karışacak kardeşım dıngonun ahırımı burası.. Bundan sonra gözardı edılen hatalar sıtenın ve hepımızın huzurunu bozmamak adına cezalandırılacaktır.. kımsenın huzur bozmaya hakkı yok.. |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|