|
|
#1 (permalink) |
|
Banned
|
Online Lig Nasıl Oynanır ( Yeni Başlayanlar İçin )
1.ADIM
Edit Mode'a Girin. ![]() Team - Register Player'a tıklayın. ![]() Transfer yapacağınız takımı seçin. Gelen ekranda en üste Add+'yı tıklayarak gerçekleştirdiğiniz transferi kendi takımınıza katın. Transferleri gerçekleştirdikten sonra SAVE yapıp ana menüye dönün. ![]() ![]() 2.ADIM MASTER LEAGUE bölümüne tıklayın. ![]() Gelen pencereden EXHIBITION MODE PLAYERS seçeneğini tıklayın. ![]() Transfer yaptığınız takımı seçip onunla kendinize bir Master League save dosyası kurun. ![]() ![]() ![]() 3.ADIM Master lige kaydettiğiniz takım ile online'da nasıl oynarsınız? NETWORK'e tıklayıp Loby'ye girin. ![]() Bu menüde yer alan Network Options seçeneğini tıklayarak transferli olan Master League takımınızı LOAD yükleyin. ![]() ![]() 4.ADIM Maça Giriş Friendly kısmından oda açın. ![]() Karşınıza gelen seçeneklerden Club Team-National Team seçeneği olan yeri tıklayıp ALL seçeneğini seçin. ![]() ![]() Odanız açıldığında sağ alt köşede yeşil bir işaret görünüyorsa Master League takımınızı seçip oynayabilirsiniz. |
| levifirat isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
PesTurkiye 3.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Fenerbahçe
PSN NETWORK : arnex7
FİFA TAKIM : arnex7
DOĞUM TARİHİ : 1986
|
Fırat bu konu için teşekkürler, benim gibi lige yeni katılacaklar için 10 numara olmuş
Fotolar çok orjinal ayrıca![]() |
| arnex7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
PSN NETWORK : koldemir
FİFA TAKIM : raistlin
PES TAKIM : milan
BİOGRAFİ : .....
DOĞUM TARİHİ : 13.08.1983
|
oo fırat yeni gördüm konuyu. eline sağlık kardeşim....
|
|
#5 (permalink) |
|
PesTurkiye 3.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
FİFA TAKIM : musteaTR
BİOGRAFİ : " Winning'de Kralım Fifa'da Sıçarım =P "
|
eyvallah kardeş çok soru var kafamda online lig için
pes5 online ile çok fark var arasında güzel bilgiler olmuş ellerine sağlık hatta sayfayı ful kaydediyorum ![]()
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|