|
|
#1 (permalink) |
|
PesTurkiye 1.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Beşiktaş
PSN NETWORK : ambiante
PES TAKIM : Beşiktaş
DOĞUM TARİHİ : 26.05.1977
|
(Duyuru) Barcelona nın transferleri iptal edilmiştir
Barcelona klübünün yapmış olduğu tüm transferler bu sezon için dondurulmuştur.
Gerekçe olarak yaptığı transferlerin ligin dengesini bozacak nitelikde olmasından ve kendisinin lige yeni girmesinden dolayıdır. Bu karara varmadan önce Emre arkadaşımız ile konuşmayı bekledim. Kendisi ile yaptığım görüşmeden sonra da bu karara vardım. Entresan bir lafı vardı : Agüero'yu satma sebebim var takımımda olsun istemedim Bu tarzda olaya bakan bir oyuncunun geldiği gün bir takımın içini boşaltmasına izin vermemi kimse benden beklemesin. Burda 2-3 sezondur oynayan arkadaşların transferlerine hiç bir şekilde müdahale etme şansım yok. Fakat yeni girmiş bir kişinin tüm ligin dengesini bozacak şekilde hareket etmesine müsade edemem. Herkes burda transfer için ciddi emek sarfederken burda bende insanların emeklerini korumak ile görevliyim. herkesin hakkı üzerimde. Burda bazı arkadaşlarımın canı yanacak ama inanın en doğrusu bu. Okan bana çok bozulacak fakat o bu olayın içinde olmasaydı en büyük itiraz eden o olurdu eminim. Burda insanların kırmamak için değil herkesin hakkını eşit mesafede korumak için görev yapıyorum. Emre arkadaşımızın transfer yetkileri elinden alınmıştır.Kendisi de bunu hoşgörü ile karşıladı.Sezon sonunda tekrar bu konu yönetim tarafından değerlendirilecektir. Tabi ki burda ki en önemli konu bu yeni arkadaşımızın ligi aksatmadan devam etmesidir. Emre ile aramda geçen ve bu kararı almama sebeb olan msn konuşma kayıtları elimdedir. Talep edenlere bu dosya verilecektir. Konu kilitlenecek ve yoruma kapatılacaktır bu sayfada. Msn adresimden tüm mesajlarınıza açığım. |
| ambiante isimli Üye şimdilik offline konumundadır |