|
|
#1 (permalink) |
|
PesTurkiye 1.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Beşiktaş
PSN NETWORK : ambiante
PES TAKIM : Beşiktaş
DOĞUM TARİHİ : 26.05.1977
|
Klüpler Birliği Başkanından Açıklama
Dün geceden beri bana garip mesajlar geliyor msn den. Bu mesajların çoğu Cambiasso transferi ile ilgili olarak Viera nın drafta konması ile ilgili. Fakat kimse kendi mesajını iletmiyor. Rahatsız olanlar var diyorlar. Bende rahatsız olanlar bana ulaşsın arada aracı koymaya gerek yok diyorum. Zaten herkesin sorularına ve cevaplarına elimden geldiğince cevap veriyorum. Sanmıyorum ki biri bana ulaşmak istesin ve ulaşamasın.
Bir kaç arkadaş bana viera nın draftdan kaldırılmasını teklif etti sert cevaplar ile yanıt verdim. Burda kimsenin keyfine göre hareket etmiyoruz. Kaldı ki bana derdi olan gelir kendi söyler. İsimler verilmeden hiç birşeyi oturup konuşmam. Bir arkadaşım bana dedi ki Hüseyin abi bu konudan rahatsız. Bende dedim ki Hüseyin abin gelsin bana söylesin rahatsızlığını çünkü kendisi ile konuşmayan adamlar değiliz. Bir arkadaşım dedi ki o zaman Yusuf Viera draftına girmesin. Dedim ki duymamış olayım böyle bir teklifi. Bir arkadaşım dedi ki farkettiysen gruplaşmalar oluyor. Dedim ki beni bir grupta görmek büyük hata olur. Ben bu göreve hepizin oyuyla geldim bir kişi bile red vermedi. Böyle bir görevde iken nasıl bir grup içinde olacağımı düşünürsünüz. Fakat diğer takımlar arasında gruplaşma olabilir neden olmasın ki herkesin birilerini daha çok sevmesi anlaşması kadar normal birşey olmaz. Arkadaşımın benim karşı grubum olarak kast ettiği kişiler arasında benim pes dışında bile bir çok desteğim olmuştur. Bunları burda konuşmaya bile gerek yok. Arkadaşlar kendinize çeki düzen verin derim ben. Burda ciddi emek sarfediyorum. Sayfalarca yapacaklarımızı yaptıklarımızı anlatıyorum konularda. Bir insan çıkıpda fikir beyan etmiyor. Sadece birşeylere mızmızlanarak bu işler yürümez. Bütün takımların bütçeleri-transferleri ve lig tablolarını elden geçirdim. Kimseden takdir beklemiyorum bunları lige güzellik katmak için yapıyorum. Farkettiyseniz ligde son sezonda ortada olan ölü toprağı gitti daha hareketli günler geçiriyoruz. Bunlar emek verince oluyor.herkesin problemi ile ilgileniyorum elimden geldiğince. Fakat herkes şunu bilsin kişisel menfaatler için kimse benim kapımı çalmasın. Kurallar çerçevesinde herkes yolunda gitsin. Mantık çerçevesinde olan tüm eleştirilere açığım. Hataları kabul etmeyi de bilirim yeterki güzelce anlatın bana. Kapı arkalarında konuşmak kimseye yakışmaz üstüne antipatik olursunuz. Bu sitede ki görevimden dolayı kimse ile münakaşaya girmeyeceğim. Bunları yazmamda ki sebeb sadece bilgilendirmektir sizleri. Saygılarımı sunarım |
| ambiante isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Banned
PSN NETWORK : yb1982
FİFA TAKIM : yusuf-82
PES TAKIM : Liverpool
DOĞUM TARİHİ : 17.10.1982
|
Murat Abi resmen siteyi temizledin ellerine kollarına sağlık bakıyorum siteden ayrılmayı düşünen adamlar bile geri döndü bütçeler ok transfer sayfaları ok yapılan icraatler çok büyük ama ne himetse kimsede gelip murat yada murat abi ellerine sağlık diyemiyo ama nerde bir curcuna hurraaaa oraya
|
| yusuf82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
PesTurkiye FENERBAHÇE Bölüm Moderatörü QPR KLÜP BAŞKANI
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHCE
PSN NETWORK : BostanLoca
BİOGRAFİ : BİZ BİZE YETERİZ ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ
DOĞUM TARİHİ : 22.10.1990
|
senin yaptıklarına bişey diyen yokki herkes çok takdir ediyo bundan emin ol murat abi
ama forumda çoğu kişi o transferden rahatsız sende bu konuda bişeyler yapman gerekiyo herkesin rahatsız olduğu bi konuda benim dediğim olur mantığıyla gitmek saçmalık cambiasso ya verilen teklif saçmalığın daniskası eminimki draftta vieira olmasaydı bu transfer olmicaktı draftın amacı güçsüz takımlara yardım etmek gerçek hayatta ama burda en iyi takım en iyi oyuncuyu alıyo drafttan mesela NBA ya bakın draftlar oluyo ligin en kötü adamı en iyi genci alıyo kadrosuna kısaca en iyi adamı alıyo ama burda 1.zaten para ödülü alıyo üstüne bide en iyi oyuncuyu alıyo rekabet denilen şey kalmıyo
|
|
|
#4 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : galatasaray
PSN NETWORK : haci53
FİFA TAKIM : haci53
PES TAKIM : toulouse
DOĞUM TARİHİ : 20,05,1978
|
zaten ben draft kelimesine taktım murat abi bu darft değil açık arttırma
![]()
|
|
|
#5 (permalink) | |||
|
PesTurkiye 1.Lig Futbolcusu
PSN NETWORK : ambiante
PES TAKIM : Beşiktaş
DOĞUM TARİHİ : 26.05.1977
|
Sonunda biri çıktı ve dürüstçe ben rahatsızım dedi.Burda bana düşen görev transfer ile ilgili açıklamayı yapmak. Kimsenin aklına olmadık şeyler gelmesin.
Alıntı:
Alıntı:
Bu transferin bana maliyeti 146m dur(dökümü aşşağıda) Rossina 50m A.Palop 20m Senna 50m Nakit 26m Bugün draftda bile bu maliyetli adam olmaz. Yan burda bedevaya alınan bir adam yok. Tabi ki Yusuf belki ben olmasam vermezdi başka birine. Fakat burda bu şekilde mantıklarla yürümeyin. Transfer sizin ikili ilişkilerinizle güçlenir. Şöyle düşünün şu ana kadar hiç bir şekilde ligden büyük bir ödül kazanmadım. Herkes ile aynı bütçe ile başladım. Fakat transferde o kadar başarılı işler yaptım ki ligden bir çok klüpden pahallı bir kadrom var. Demek ki para kadar ilişkileri yönetmekde önemli. Bu gerçek hayyatta da böyledir. Kimseyi iyi transfer yapmakla suçlayamaz hatta karalayamazsınız. Kurallara uygun olduğu sürece bütün transferlere bakış açım budur. Devre arasında da Seedorf u Liverpool a verirkende birçok eleştri aldım. Bedevaya verdin diye. Araştırın hangi şartlarda verdim. İnsanlar jestler yapmalıdır birbirlerine almak kadar vermeyi de bilmek lazım. Gerekli açıklama yapılmıştır sanırım. Alıntı:
Eh be güsel kardeşim NBA mi burası. Gerçek futbol dünyasında parayı basan oyuncuyu alır. Bu böyledir. Kim Barca ya en iyi oyuncuları alıyor diye çıkışabilir. Bu çok basit bir konu daha fazla bir açıklama gereği duymuyorum.... Toparlamak gerekirse tabi ki Viera draftına Yusufa nasıl girme diye teklif edebiliriz. Bu bir saçmalık hatta etik bile değil böyle bir teklif. Daha doğrusu böyle bir talep kural dışı. Drafta konacak adamları Yusuf belirledi. Çünkü benim başkanlığımdan önce yusuf günlerini vererek bu çalışmayı yapmış hazırlamıştı. Ben de bu görevi kabul ederken bu işe yusufun ilgileneceği bilgisini zaten Ersinden almıştım. Viera yı herkes gibi o da kadrosunda görmek ister bende isterim ama param kalmadı ![]() Bu draft ile bu transferi bağdaştıran arkadaşların art niyetlerinden şüphe ederim. Seedorf-Senna transferinden sonra ben senna dan memnun kalmadım Cambiasso ya talip oldum o da beni kırmadı. Ben nasıl Seedorf u verirken yardımcı olduysam o da bana bu konuda yardımcı oldu makul değerler içinde. Burda sizlere bu kadar detaylı anlatırken bu konuları çok üzülüyorum. Burda Yusuf ile benim art niyetli olabileceğimize cevap veriyorum. Benden şüphe duymanız çok üzücü. Burda yaptığım görev ile adalaeti dengede tutmaya çalışıyorum. Sizlerin bana yakıştırdığı sıfatdan rahatsız oldum. Sitenin çoğu benim adaletime güvenmediğini açıkladığı gün görevime son vereceğim. Son söz olarak : Bu transferde ima edilen gibi bir art niyet olsaydı Transfer günler önce açıklanmaz draftın bitmesi beklenirdi. Biz ise heyecan ile size duyurduk hiç bişeyi planlamadan. Zaten transferi 5dk içinde bitirdik hiç bişeyi planlamadan. Drafta konacak adamları beraber belirlemiştik daha önce. Önümüzde ki sezon bile hazır. Sizlerin aklına birşey gelmedne önümüzde ki sezon draftınıda açıklayacağım. Saygılarrrrr Kalbi Çooook Kırık Başkan |
|||
| ambiante isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : galatasaray
PSN NETWORK : haci53
FİFA TAKIM : haci53
PES TAKIM : toulouse
DOĞUM TARİHİ : 20,05,1978
|
kesinlikle tam destek ..??
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Co-Admin
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : arkadassca
FİFA TAKIM : BOLOGNA
PES TAKIM : ATALANTA -İtalya BJK Şubesi
|
Alıntı:
Göreve geldiği günden beri çok yoğun çalışıyor ve emek harcıyor.. .. özel hayatından zaman çalıp bizlere ayırıyor.. bu görevleride bu kadar güzel başka kimse yapamazdı. başkana destek olun.. ... açık artırmaya adamlar sunulmuş.. parası çok olan tabiki iyi adamları alacak.. kaldıki o parayı biz vermiyoruz.. kupaları kazanıp kendi hak ediyor ve takımını güçlendiriyor. şimdi diyemeyizki senin takım güçlü o adamı alma.. Burada biraz daha anlayışlı olalım... ... yönetimde bulunan arkadaşlar tüm takımlara eşit mesafededir.. ... Bunun aksini düşünen .. çıksın söylesin bizde bilelim .. Murat arkadasımıza yönetim olarak tam desteğimiz vardır ve görevlerindeki tek yetki ondadır..
msn: arkadascaa@hotmail.com PSN: arkadassca PES 2008 BAŞARILAR sv cup şampiyonu (ninja gaiden ödüllü) PES 2009 BAŞARILARI Az kaldı oluyodu : ) PES 2010 BAŞARILARI yine olmadı... PES 2011 BAŞARILARI 1.sezon Lig Kupası Şampiyonluğu ... 4.sezon championship şampiyonluğu 4.Sezon Avrupa ligi Şampiyonluğu 8.Sezon Şampiyonlar ligi Şampiyonluğu Yıldızlar ligi Şampiyonluğu
|
|
| arkadascaa isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Banned
PSN NETWORK : yb1982
FİFA TAKIM : yusuf-82
PES TAKIM : Liverpool
DOĞUM TARİHİ : 17.10.1982
|
Rosina için sadece şunu sölicem 90dk programında güntekin onay Rosina için şu sözleri sölemiştir "İtalya ligindeki en teknik göze hoş gelen 10 numaralı topculardan birtanesi italya liginde keyifle izlediğim ismi duyulmamış bir yetenek" demişti.Rosina yı bilse bilse Çağın bilir zateb
![]() |
| yusuf82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#10 (permalink) |
|
PesTurkiye Yıldız Futbolcu
TAKIM TARAFTAR : gs
PSN NETWORK : cgncoskunirmak
FİFA TAKIM : INTER
PES TAKIM : kendi takımları =)
DOĞUM TARİHİ : 18.09.1985
|
rosinayı ben bilirim...
o kadar da iyi adam değil. kadromda rosina'ya yer yok ![]()
|