|
|
#11 (permalink) |
|
Banned
TAKIM TARAFTAR : Tottenham Hotspur
PSN NETWORK : ersnpkts
FİFA TAKIM : ersnpkts
PES TAKIM : North East London
DOĞUM TARİHİ : 1982
|
Her ne olursa olsun başkanda yusufzede : ) klüplerin durumunu anlıyordur ve buna göre hareket edileceğinin sinyalini vermişti. Bunun için UEFA kupası tarzı bir turnuva düzenleyeceğini de belirtti daha önceden. Klüplerin para sorununa çözüm bulacaktır mutlaka. Bırakalım adam rahat rahat çözüm bulsun.. Kafasını daha fazla bulandırmamak gerek. Gereği ne ise yapacağına eminim ben.
|
| ersnpkts isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#12 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Beşiktaş JK
FİFA TAKIM : Mulligun
PES TAKIM : Real Madrid
DOĞUM TARİHİ : 06.09.1977
|
murat gerçekten saygı duyduğum bir insandır.pes dışındaki bir çok konuda fikir alışverişinde bulunuyoruz bana gerçekten yardımı oluyor.böyle bir konu açmasına sevindim.direk bazı şeyler yazabilirdim ama yanlış anlaşılıp aramızda kırıcı birşeyler geçer diye yazmadım.
bir gerçek varki bir çok insan benim düşündüğümü düşündü bu viera konusunda. paylaştık uzun uzun yazıştık.murat a olan sevgimden geride tuttum kendimi. yardımcısı dahil birçok insan şık görünmediğini ve artırmadan çıkarılması gerektiğini söyledi. yönetmek böyle birşey işte.murat ın kesinlikle samimiyetine inanıyorum.ama öyle bir hadise çıktıki ortaya çok fazla soru işareti oluştu. dünyadaki bütün spor faaliyetlerinde rekabet ortamı oluşturmak için farklı yollar denenir. alınan bütün önlemlerde güçlü olana karşı alınır aslında.formula 1 ve nba i takip edenler bilir. burdaki düzen güçlünün lehine ve daha güçlü olmasını sağlamaya, güçsüzün de güçsüzleşmesini veya aradaki makasın açılmasına yönelik. bu durumu yusuf arkadaşımız her akıllı adamın yapacağı gibi lehine hemde gayet güzel bir şekilde lehine kullanabiliyor.burada benim genel itirazım ve eleştirim yusuf un tarzına olur ama kişiliğine karakterine asla sözüm olmaz. bu konuyla alakalı fikirlerim var ve bu fikirleri bizzat murat kardeşimle yüzyüze paylaşacağım.tanıdığım kadarıyla asla sorun yaşamayacağım bir kalitede olduğunu düşünüyorum sevgili feyenord kulübü ve kulüpler birliği başkanaımızın.ortada iyi hesaplanmamış bir hadise var.büyütmek niyetinde değilim aksine gelecek için kalıcı çözümler peşindeyim. haksız rekabete yolaçan bir kurallar sinsilesi var ve bu durumu beraber yoluna koyabileceğimizi düşünüyorum. saygılarımla Hüseyin YILDIRIM Real Madrid Başkan Konu mulligun tarafından (02-18-2009 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.. |
| mulligun isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#13 (permalink) |
|
PesTurkiye Süperlig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : galatasaray
PSN NETWORK : jagatai89
FİFA TAKIM : jagatai
PES TAKIM : river plate
DOĞUM TARİHİ : 1989
|
valla bence hiçte kötü bir anlaşma olmamış bana göre cambiasso için çok bile
haa viera listede olmasa yusuf o adamı satarmıydı tartışırım ama demek ki murat abiye göre cambiasso vieradan daha iyi ayrıca daha önce yapılan transferlerin kıyakların yanında bu gereğinden çok daha masum bir anlaşma.