|
|
#1 (permalink) |
|
PesTurkiye 1.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Beşiktaş
PSN NETWORK : ambiante
PES TAKIM : Beşiktaş
DOĞUM TARİHİ : 26.05.1977
|
5.Sezonun ardından 6.Sezona ait bilgiler
Herkese Selamlar
Bu konu başlığı altında geçtiğimiz sezona değinip yaptığımız uygulamarı ve yapacağımız uygulamarı kısaca sizlere aktarmaya çalışacağım. Öncelikle geçtiğimiz sezon dağıtılacak ödülleri belirtmek gerekirse Premier şampiyonu 75m CShip şampiyonu ise de 50m ödül kazanmıştır. Geri kalan takımlar ise kazandıkları ödülleri ait oldukları lig birincisin aldığı ödülü kendi lig sıralamalarına bölerek bulabilirler. Örnek vermek gerekirse Fiorentina 3.olmuştur. Kazandığı ödül 75/3= 25m dur. Kazandığınız ödüller bütçe sayfalarına sezon başında yazılacaktır. fakat transfer görüşmelerinizi yaparken elde edeceğiniz geliri bu şekilde hesaplayarak yapabilirsiniz. 6.Sezonda lige katılım parası alınacaktır. Bunda karar vermemizin sebebi ligde nakit şişmesini engellemektir. Örnek vermek gerekirse Premier ligde lig durumuna göre dağıtılan para 220m dur. Bu toplam para klüplerin kasasına girmiştir. Bu paraların çıkışını sağlamazsak herkesin bütçesi sürekli artar ve piyasa dengesi bozulur. 220m 10 oyuncuya dağıtıldı ise bu oyuncu başına ortalama 22m e tekabül eder. Bu durumda lige katılan klüplerden en az 20m almak gerekir. Fakat Bu sezon için daha düşük bir miktar belirlenecektir. Premier e giriş bedeli 15.000.0000 Championship e giriş bedeli 10.000.000 Bu ödenecek tutarları hesaplayarak transfer çalışmaları yapınız. Bir önemli konuda transferleri lige katılımları kesinleşmiş takımlar ile yürütün ki daha sonra can sıkıcı durumlar meydana gelmesin. Bununla ilgili bir konu açtım. takip eden arkadaşlar bunu görmüştür. Bu sezon farklı bir uygulamamız daha var. Lige her kayıt yaptırıyorum diyenleri maalesef lige kabul edemeyeceğz. Bunun sebebi ise geçirdiğimiz 5 sezondur. Sürekli bir aksatma yaşıyoruz. Bu sezon içinde bunun için bir komisyon görev alarak bazı arkadaşlarımızın 6.sezona girişlerini oylayacaktır. Bununla ilgilide bir konu var ordan takip edebilirsiniz. Lige alınması iptal olan takımlar 1 sezon dinlendirildikden sonra 7.sezonda tekrar talep etmeleri doğrultusunda lige alınacaktır. Bir kez daha komisyon tarafında lige alınmayan takımların oyuncular tekrar lige bir daha dönemeyecektir. 6.sezonda güçsüz takımlarada para kazandıracak kupa organizasyonları hakkında fikirlerimiz var. Örneğin uefa gibi ligde üst sıralarda yeralmayanların katıldığı ve bu takımlara para ödülleri kazandırabilecek organizasyonlar üzerinde çalışıyoruz. Sezon içinde süprizlerimiz olacak. Bu sezon başında yine drafta 3-4 oyuncu konacaktır paranızı dikkatli harcayın. Oyuncuların kimler olduğu hala netlik kazanmadı.Bu konuda hala çalışıyorum. Transfer dönemi başladığı zaman bu oyuncular drafta konacaktır. Önümüzde ki sezonda bir draft daha olacak ve bu sonuncusu olacaktır. 6.sezon resmi transfer sayfası kesinleşen kayıtlardan sonra açılacaktır. Siz transferleri görüşün fakat sayfanın açılmasını bekleyin. Resmi transfer sayfasında yapılan transferleriniz tarafımdan tescillenip güncel kadronuza eklenecektir. Sezonun başlamasından hemen öncede resmi bütçe ve kadronuz yayınlanacaktır. Sizden ricam kadro ve bütçe sayfanıza her resmi gelişmeyi yeni bir mesaj olarak yazmanızdır ki takip edebilmemiz kolay olsun. Şimdiden herkese bol eğlenceli ve centilmence geçen bir 6.Sezon diliyorum. Klüpler Birliği Başkanı Konu ambiante tarafından (02-17-2009 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir.. |
| ambiante isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
PesTurkiye FENERBAHÇE Bölüm Moderatörü QPR KLÜP BAŞKANI
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHCE
PSN NETWORK : BostanLoca
BİOGRAFİ : BİZ BİZE YETERİZ ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ
DOĞUM TARİHİ : 22.10.1990
|
başkanım benim durumum ne olcak yanlış anlama 2.likten veya 3.lükten qelen paraya qöre transfer yapcam da
|
|
|
#4 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : galatasaray
PSN NETWORK : haci53
FİFA TAKIM : haci53
PES TAKIM : toulouse
DOĞUM TARİHİ : 20,05,1978
|
champions b sampiyonu 60m almıyomuydu yanlışmı hatırlıyorum ??
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Son düzenlemeler ile 50m almasına karar verdim.
Biz burda neler anlatıyoz herkes kendi derdinde ![]() Kıvanç sende ciddi okuma problemi var. Konuyu açtığın yerde bu sorunun cevabını dün verdim. Hala soruyorsun ahhhhh be güzel kardeşim. |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar msn den acaip bir soru yağmuru ile karşı karşıyayım. Vallahi yetişemiyorum sorulara. Bir çok şeyden bu konuda bahsettim lütfen okumayan arkadaşlar bu konuyu gözden geçirsinler.
|
|