|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : PESMARADONA
FİFA TAKIM : FREİBURG
PES TAKIM : GETAFE
BİOGRAFİ : TELEKOMÜNİKASYON
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1973
|
Arkadaşlar,
yaklaşık 1 haftadır online maçlarda yaşanan lag yani komutlardaki gecikmeler yüzünden kolu kırasım geliyor, tabi burda kolun ne suçu var,o sabass adisinin kafasını koparmak var aslında bizi sinir sahibi etti, Yurt içi yurt dışı maçlar bu lag yüzünden işkenceye dönüşmeye başladı, Bu yalnızca bendemi,sizlerdede varmı,çoğunuzda var diye tahmin ediyorum.çünkü lobylerdeki yazılanlardan görüyorum,
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
| MARADONA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
|
Bu başlıkta fifa yı ağzıma almayayım dedim,ama EA ve dolayısı ile fifa online konusunda Konami ve pes i donunda sallar,
ya 1 tane lag lı maç hatırlamıyorum fifa da,yanında pc aç,msn aç,banamısın demiyor, lanet olsun ya,ulan hafta sonu biraz raiting maçı yapayım dedim,tuşa basıyorum 4 saniye sonra gidiyor top,boşu boşuna maçlar kaybettim, Bizim ligte ise istanbul içi bile lag yaşadık,yok böyle bir şey, bu sebeble şu konami yüzünden hiç bir arkadaşımız lag yapıyorsun falan muhabbetine girmesin birbiri ile,direk konamiden kaynaklanıyor.
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Banned
TAKIM TARAFTAR : Beşiktaş
PSN NETWORK : yb1982
FİFA TAKIM : yusuf-82
PES TAKIM : Liverpool
DOĞUM TARİHİ : 17.10.1982
|
Aynen abi demekki herkesde sorun var bir pas atıcam 3 kere carpıya basıyorum salak salak hareketler yapıyo deli olmamak elde dedğil.
|
| yusuf82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
|
Bildiğim ne kadar küfür varsa ediyorum,yaw oyun güzel olmuş,online loby ayrıntıları çok güzel,bir tek şu lag olayını çözemedi şerefsizler,
yazık ediyorlar oyuna vallahi,bizide kanser,dert sahibi olduk yemin ediyorum
|
|
|
#5 (permalink) |
|
PesTurkiye FENERBAHÇE Bölüm Moderatörü QPR KLÜP BAŞKANI
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHCE
PSN NETWORK : BostanLoca
BİOGRAFİ : BİZ BİZE YETERİZ ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ
DOĞUM TARİHİ : 22.10.1990
|
yoğunluk oldukça lagda arttı demekki
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Co-Admin
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : arkadassca
FİFA TAKIM : BOLOGNA
PES TAKIM : ATALANTA -İtalya BJK Şubesi
|
Ben o kadar abartıldı kadar sorun ile karşılaşmadım..
tıkır tıkır pas yapıyorum.. bilen bilir : ) .. Oyunu offline oynadığınızda bile pas geç vermeler var.. Buda gerçek olan zaten.. mesela beşiktaş 3 pası peş peşe yapamıyor ya ayağından kaptırıyo yada rakibe veriyor.. ... Bizim oynadığımız takımların gücüde belli.. birde Barca'yı alın deneyin pas gecikmeleri azalacaktır.. .. ama online modda bazen sorun olduğu gercek.. onu savunmuyorum..
msn: arkadascaa@hotmail.com PSN: arkadassca PES 2008 BAŞARILAR sv cup şampiyonu (ninja gaiden ödüllü) PES 2009 BAŞARILARI Az kaldı oluyodu : ) PES 2010 BAŞARILARI yine olmadı... PES 2011 BAŞARILARI 1.sezon Lig Kupası Şampiyonluğu ... 4.sezon championship şampiyonluğu 4.Sezon Avrupa ligi Şampiyonluğu 8.Sezon Şampiyonlar ligi Şampiyonluğu Yıldızlar ligi Şampiyonluğu
|
| arkadascaa isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#8 (permalink) |
|
PesTurkiye FENERBAHÇE Bölüm Moderatörü QPR KLÜP BAŞKANI
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHCE
PSN NETWORK : BostanLoca
BİOGRAFİ : BİZ BİZE YETERİZ ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ
DOĞUM TARİHİ : 22.10.1990
|
update ne zaman çıkıcak bilginiz varmı ? hem oyun için update hemde kadroların updatesi ?
|
|
|
#9 (permalink) |
|
PesTurkiye PES(PS3) Online Ligler Bölüm Moderatörü
PES TAKIM : Arsenal
DOĞUM TARİHİ : 11.10.1988
|
ben pek sorunla karşılaşmadım dünkü maçta biraz geç algılama vardı ama o kadr abartılacak boyutlarda değildi...oyuna etki ettiğini söyleyememm
|
|
#10 (permalink) |
|
PesTurkiye 1.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PSN NETWORK : R2-Savage
PES TAKIM : Inter
BİOGRAFİ : Team.R2 Captain
DOĞUM TARİHİ : 23.02.1984
|
Neti komşuyla ortak kullanıyorum ve ps3 ü wirelessla bağlıyorum.(İnternet hızı 4 mb ve bağlantı en fazla %40 oluyor)
Komşuyla ortak internet öncesinde 1 mb lık bir bağlantım vardı ve bir türlü zaman bulup kapattıramamıştım. Dün, neden onu kabloyla ps3 e bağlamıyorum diye düşündüm ![]() Bağlantı 1 mb olmasına rağmen lagsız 4 güzel maç yapabildim. Yani demek istiyorum ki imkanınız varsa ps3 ünüzün bağlantısını kabloyla yapın. Zira 4 mb lık wireless bağlantıdan 1 mb lık kablolu performansını alamadım.
|