|
|
#22 (permalink) |
|
PesTurkiye OFFLİNE TURNUVALAR Bölüm Moderatörü
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : LeOeRcn
FİFA TAKIM : LéO
PES TAKIM : BarceLona
BİOGRAFİ : futboL
DOĞUM TARİHİ : 25.07.1991
|
konuyu en iyi ersin abi açıklamış.. bence takımlardan kaynaklanan bir sorun var.. barçayı alın bakalım pas atma sorunu varmı tıkır tıkır oynarsın.. bide celtic'i al bakalım 2 pas yapamıyosun... (: yine de pes bu sene iyi gibi..
|
| LéO isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#24 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : BESIKTAS
PSN NETWORK : Mertq
|
Ben ps3 te oynayamiyorum baglanamadim bi turlu online a hata verio pc den oynamaya basladim belki baglantim 100 mbit ama inanin 256 baglantiyla bile oynadim yinede dediginiz kadar lag olmadi. Turkiyenin baglantilarda bi sorunu olabilir ben polonyadayim en cok lag turklerle oynarken oluyo enteresan. Onun disinda kimle oynarsam oyniyim kirmizi baglanti gozukuyo ama rahat rahat oynayabiliyorum.
|
|
#25 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : BESIKTAS
PSN NETWORK : Mertq
|
AYni seyleri bugun icin soyleyemicem her macimda hemen her macimda agirlik vardi oyunda tamamen konaminin salakligi bi gun normalken diger gun bole olmasinin baska bi aciklamasi yok. Gerizekali herifler takiptemi etmiyosunuz ya.
|
|
#26 (permalink) | |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : PESMARADONA
FİFA TAKIM : FREİBURG
PES TAKIM : GETAFE
BİOGRAFİ : TELEKOMÜNİKASYON
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1973
|
Alıntı:
![]() ![]() değil 100,1000 olsa,milyon olsa bu konami nin online sisteminde yine lag olur,yazık etti oyuna sabass
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
|
| MARADONA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#27 (permalink) |
|
PesTurkiye Süperlig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray!
PSN NETWORK : gscanh
FİFA TAKIM : the_answer
PES TAKIM : Messi :)
DOĞUM TARİHİ : 02.11.1989
|
yalnız bin kere soyluyorum size
bunun baglantı hızıyla alakası yok.. 1 mbit ten ssonra cok bişi değişmiyo..
|
|
|
#28 (permalink) |
|
PesTurkiye Amatör Futbolcu
|
TTNET İnternet Paketimi 8 MB'dan 4MB'a geri çektim bağlantı hızım inanılmaz derecede arttı. 8MB tarifedeki download hızım 29 kb/s iken 4MB terifedeki download hızım 120 kb/s olarak yükseldi. Bu hız öğle vakitlerinde bu şekilde. Gece veya Sabahın ilk saatlerinde ise bu hız 180 kb/s olarak artış gösteriyor. Bu hesaplama download yaptığım sunucuya göre değişiyor. Daha hızlı download yapabileceğim sunucularda var tabiki.
Böyle bir anıyı neden paylaştım onuda bilmiyorum (bkz: Şafak SEZER vodafone reklamı) |
| mazide isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#29 (permalink) |
|
PesTurkiye Amatör Futbolcu
|
Arkadaşlar bu lag sorunu yüzünden 653 olan puanım 400'lere kadar düştü sinirden deliye döndüm en dandik takımlara bile yenildim forvetteki adamım lag yüzünden şut atacağına pas veriyor yok mu bunu bi çözümü şerefffsizzzz konamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
|
| Lykan isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Administrator
Bulunduğu yer: SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ ASIK EDER HERKESI ÜZERİMDEN EKSİLMESİN BAYRAGIMIN GÖLGESİ KARA/KARTAL
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : PES-EAGLE
FİFA TAKIM : PES-EAGLE
PES TAKIM : MANCHESTER UNİTED
BİOGRAFİ : BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
|
a.q konamı hepımızı magdır ettın
Naoya Hatsumi'yi (Konami Digital Entertainment"'da Pro Evolution Soccer yapimcisi.) hzurlarınızda istifaya davet ediyorum... Yeteerrrrrrrrr Naoya Hatsumi Yeteerrrrrrrrr Naoya Hatsumi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ca pello2![]() ![]() ![]() ![]() sa mires8![]()
![]() ![]() Sevinmek için sevmedik biz seni, Sen yenilmişsin umrumda değil ki, Şereftir bu yolda seninle yürümek, Hep kol kola, Bir gün değil, her gün Beşiktaş! Bir sevda düşün ki senin uğruna, Yağmurda çamurda arma aşkına, Siyahla-Beyazla şu hayatımda, Bir derdim var, Bin dermana değişmem asla!!! ![]()
|
| EAGLE isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|