|
|
#1 (permalink) |
|
PesTurkiye Amatör Futbolcu
|
pes 09
slm arkadaslar konuyu nereye acacagımı bulamadım o yuzden buraya actım ozur dılerm....
arkadaslar pes 09 da ev ark ıle mac yapıyorum o ınter ben barca yı alıyorm...o kadar oynadım bu oyunu ama bı anlam veremedım oyle bı defans yapıyokı adam gecmıyo defansı oldgu yerden cıkmıyo bırde top bendeyken acayıp bastırıyor ınterdenmı kaynaklanıyo ddm yaptıgı taktıgın aynısını yaptım olmadı bjk yı aldı yıne aynısı defansı gecılmıyo bırde mesela adrıanoyu alıyo yardırıyo gıdıyo adamı tutamıyorm puyol bıle tutamıyor hadı adrıano guclu dıger oyuncularda aynı cok hızlı valla o kadar oynadım hayatımda ılk defa gordum bunu yardım edersenz sevınırım ozellıkle o cakılı defans nasıl oluyo bendede aynısı olsa yıne çarpısıcam ama bende ılla bosluk oluyo smdıden tskler |
| guardiyanss isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
PSN NETWORK : koldemir
FİFA TAKIM : raistlin
PES TAKIM : milan
BİOGRAFİ : .....
DOĞUM TARİHİ : 13.08.1983
|
oyuncuların okları var. onları geriye çekmen gerek savunmada. birde manuel tactics'den geriye alırsan takımı çıkmazlar. ama yinede pes 09'da messi ile eto'o ile çok rahat adam geçersin her türlü. biraz çalım çalış bence sen.
|
|
#3 (permalink) |
|
PesTurkiye Amatör Futbolcu
|
windows wista starter
2gb ram 1gb paylaşımlı ekran karı ATI radeon 2100 2.70 ghz 500 gb hard disk pc var pes 09 u yükledim açılmadı acaba pes wistada çalışmıyormu bir an önce cevap yazarsanız sevinirim |
| misimovic isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|