|
|
#11 (permalink) | |
|
PesTurkiye ÖZEL ÜYE
PSN NETWORK : SkeetShooter-
|
Alıntı:
![]()
| cemooo isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PSN NETWORK : ahmetytm
PES TAKIM : Manchester United
BİOGRAFİ : Öğrenci
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1991
|
Bizim formalar nasıl gözüküyordu maçta iyimiydi
..Ben sahsen geçen oyunda bizim formaları beğenmedim ![]() ..
|
|
#13 (permalink) | ||
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
PSN NETWORK : koldemir
FİFA TAKIM : raistlin
PES TAKIM : milan
BİOGRAFİ : .....
DOĞUM TARİHİ : 13.08.1983
|
Alıntı:
Alıntı:
değil. nerden duyuldu bilmiyorum ama konami böyle birşey açıklamamış. 30 eylül bir tahmin. demo yayınlanmayabilir bile diyorlar. resmi çıkış tarihide açıklamamışlar mesela her yerde 17 ekim geçiyor ama. bir ihtimal şu 1 ekimde iki oyunda çıkabilir. pes'in bu sene fifa'dan önce yada en azından aynı anda çıkma gibi bir planı var ama bunlar ihtimal...
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
PesTurkiye ÖZEL ÜYE
PSN NETWORK : SkeetShooter-
|
Alıntı:
![]()
| cemooo isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Super Moderator
TAKIM TARAFTAR : BJK
PSN NETWORK : Nightmare666-82
BİOGRAFİ : Hep Aynı :(
DOĞUM TARİHİ : 13.10.1982
|
PESde spiker Turkce olmayacak degil mi ?
|
| nightmare666 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PSN NETWORK : ahmetytm
PES TAKIM : Manchester United
BİOGRAFİ : Öğrenci
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1991
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Super Moderator
|
seneye onu da yaparlar bence.
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Pesturkiye Özel Üye
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
FİFA TAKIM : r10ie
PES TAKIM : GALATASARAY,Milan ,Real Madrid
BİOGRAFİ : İnşaat Müh.(öğrenci)
DOĞUM TARİHİ : 26.03.1984
|
murat abi ve melih öncelikle elinize emeğinize sağlık, oyun inceleme geleneği devam ediyor...
pes 11 hakkında ki yorumlarda sadece topun hafifliği kısmı biraz kıllandırdı beni onun dışında pasların şiddetini ayarlamak profesyönellik ve futbol bilgisi isteyen nitelikde ve savunmanın daha sağlam olması da bana pes5 deki katılığını hatırlattı (extra kasmıyordu ,özellikle alan savunma da)... ortalar da ciddi hatalar vardı ve incelemede ki yorum beni umutlandırdı ama ah şu kaleciler diyorum onlara çare yok galiba artık... çalımlar pes10 da ayrı bi inceydi; pozisyon icabı düşünceye ve ayrı bi çalışma gerektiryordu, pes11 incelemesi ve trailer ı göz önüne alındığında daha bi uğraş isteyecek çalımı seven biri olarak (: diğer incelemeler şu an askıda kalsa da(taktikler ve menüler) biraz gözümde canlandı ama melih senden bi rica etsem şu topun hafifliği detayını örnek veya kıyasla bir daha yazabilir misin kısaca...
|
|
#19 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Melih ve Murat abi, sadece birini alma hakkiniz olsa PES i mi ? FIFA yi mi secerdiniz ?
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : PESMARADONA
FİFA TAKIM : FREİBURG
PES TAKIM : GETAFE
BİOGRAFİ : TELEKOMÜNİKASYON
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1973
|
Melihçim,ellerin dert görmesin,çok güzel 2 yazı hazırlamışsın,
2 güzel saat nasıl geçti anlayamadık,bıraksalar herhalde akşama kadar kalırdık ![]() Fatih beyede bu geleneksel daveti ve hoşgörüsü sebebi ile tekrar tekrar teşekkür ederiz, 2 oyun hakkındada kendi adıma gözlem ve yorumlarımı kısaca belirtmek isterim, Melihin dediği gibi her iki oyunada ön yargısız objektij gözlerle bakıp değerlendirdik, pes2011 türkçe dil seçeneği için bir paragraf açmak gerekirse,o kadar yabancılaşmışızki,kendi öz dilimizde afalladık ![]() menüler ve taktik ekranı bu sefer çok güzel olmuş diyebilirim, özellikle taktik ekran,klasik taktik ekrandan çok daha farklı ve kullanışlı, oyuna gelecek olursam,pes2011 hiç bir pes serisine benzemeyen çok farklı bir oyun bana göre, oynadıkça yine bağımlılık yaratacak türden, bir tek top fiziği biraz rahatsızlık verdi,onu hallederlerse kusursuza yakın oyun olur, oyuncular artık kazık gibi değiller,daha etli butlu,daha gerçekçi hareketli,dahada tepkili, Barca,real maçında,ibo ile dripling yapmak istedim,defans oyuncularını geçemedim desem yeridir, yani pes2010 da al ibo yu vs.al git olayı yok,bunu minimize ve gerçekçi yapmışlar, Dış şutları çok iyi ayarlamak gerekiyor,bam güm kaleye gitsin,hiçte kolay olmuyor, kora kor mücadeleler ağırlıkta, manuel pas olayı ise ayrı bir tat ayrı bir zevk olacak gibi, ara paslar,kaçışlar,çok gerçekçi ve güzel, grafikler ciddi anlamda ilerlemiş durumda,saha,futbolcu ve forma modellemeleri,çözünürlükleri pes2010 dan kat kat iyi, topun biraz balon gibi olması dışında birde kaleci lerde sıkıntı var,yani pes2010 kalecilerinden çok farkı yok, ancak defans ve orta saha mücadeleleri sebebi ile kaleye gitmek zorlaşacağından,kalecilere çok iş düşmeyebilir, ama yinede tam sürüm olmamasından dolayı,hem top fiziği,hemde kaleci olayını düzelteceklerini umuyorum, bana kalırsada bu sene pes yine vazgeçilmezimiz olacaktır, yeni dizaynı ile bağımlılık yaratacaktır
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
| MARADONA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|