|
|
#1 (permalink) |
|
Co-Admin
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : arkadassca
FİFA TAKIM : BOLOGNA
PES TAKIM : ATALANTA -İtalya BJK Şubesi
|
Championship playy-off eşleşmeleri
yarı finaller Shaktar Donekts - Fulham : 3-0/ 5-0 Celtic - Feyenord : 4-3/2-1 Final shaktar doneks - Feyenord *yarı finaller deplasman gol averajlı çift maç üzerinden. *Final tek maç üzerinden *5 sezon'a ait olduğu için o dönemden kalan kiralık olan oyuncular oynatılabilir. *6 sezon için yapılan transferler oynatılamaz Maçlar için son gün. 18 Şubat çarşamba Hrkese başarılar
msn: arkadascaa@hotmail.com PSN: arkadassca PES 2008 BAŞARILAR sv cup şampiyonu (ninja gaiden ödüllü) PES 2009 BAŞARILARI Az kaldı oluyodu : ) PES 2010 BAŞARILARI yine olmadı... PES 2011 BAŞARILARI 1.sezon Lig Kupası Şampiyonluğu ... 4.sezon championship şampiyonluğu 4.Sezon Avrupa ligi Şampiyonluğu 8.Sezon Şampiyonlar ligi Şampiyonluğu Yıldızlar ligi Şampiyonluğu
Konu arkadascaa tarafından (02-18-2009 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir.. |
| arkadascaa isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
PesTurkiye 1.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Beşiktaş
PSN NETWORK : ambiante
PES TAKIM : Beşiktaş
DOĞUM TARİHİ : 26.05.1977
|
Celtic ben çarşambaya kadar evde anne ve baba yı misafir ediyorum. Sen bana uygun olduğun zamanı söyle ben o zamana denk getireyim.
|
| ambiante isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Co-Admin
|
shaktar: 3 fulham: 0
Fulham: 0 shaktar :5 tebrikler emir.. .. Bugece ya konaminin serverları çok kötürdü.. yada bütün kontrolsüz laglı buglu..maçlar beni buldu..
msn: arkadascaa@hotmail.com PSN: arkadassca PES 2008 BAŞARILAR sv cup şampiyonu (ninja gaiden ödüllü) PES 2009 BAŞARILARI Az kaldı oluyodu : ) PES 2010 BAŞARILARI yine olmadı... PES 2011 BAŞARILARI 1.sezon Lig Kupası Şampiyonluğu ... 4.sezon championship şampiyonluğu 4.Sezon Avrupa ligi Şampiyonluğu 8.Sezon Şampiyonlar ligi Şampiyonluğu Yıldızlar ligi Şampiyonluğu
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
PesTurkiye PES(PS3) Online Ligler Bölüm Moderatörü
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PES TAKIM : Arsenal
DOĞUM TARİHİ : 11.10.1988
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Co-Admin
|
ben hep şunu söylerim.. bunu hangi atamız söylediysede çok iyi yapmış. ''su büyüğün yol küçüğün'' : ) önce onların yollunu açıyorum en son ben gelecem..
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Celtic 4-3 Feyenoord
Feyenoord 2-1 Celtic İnanılmaz güzel maçlardı. Teşekkür ederim. |
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
PesTurkiye Süperlig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PSN NETWORK : Utkuhan
FİFA TAKIM : Utkuhan
DOĞUM TARİHİ : 09.11.1984
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Shaktar 1-0 Feyenoord
RÜya gibi bir maçtı. Kısaca özetlemek istiyorum. Dakika 80 e kadar maç berabere gitti. Birazcık lag vardı. o yüzden rakibim daha baskılı idi. Bende arada kontra arıyordum. 80 den sonra iyice bastırırken kaleci ile karşı karşıya kalacakken rakip arkadan daldı ve kırmızıyı gördü. Serbest atışı kaleci kornere attı. kornerden gelen topa crouch kafayı vurdu top direkden döndü dakida 86 idi. maç uzatmalara gitti ve Feyenoord baskısı arttı. İki tarafta çok gol kaçırdı ama Shaktar çok net pozisyonlar buldu. Kaleci devleşti. Maç penaltılara mı gidiyor derken ceza sahasında düşen adam bile yokken hakem penaltı verdi. Kim nasıl faul yaptı hala belli değil dk 127 de gol yyeedikden sonra böyle bir güçlü rakibe karşı şansınız kalmaz.Bu sitede hemen MHK kurup onu istifaya davet edicem. Rakibime bu zevkli maç için teşekkür ediyorum ve premier de başarılar diliyorum. Orda kalıcı olacağına eminim Ayrıca seneye bu finalin tek maç olmasını kaldıracağım. Adaletsiz oluyor. Böyle bir rakibe karşı deplasmanda direnmek çok zordu. |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|