|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : PESMARADONA
FİFA TAKIM : FREİBURG
PES TAKIM : GETAFE
BİOGRAFİ : TELEKOMÜNİKASYON
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1973
|
Anadolu Karmasi Bozguna UĞradi Avrupa:28 - Anadolu:17
Avrupa kadrosu olarak gerçekten mükemmel bir mücadele ortaya koyduk ve tam bir takım gibi oynadık kalecimiz scarface'ten başlayarak,defansımız cerberus,riquelme,orta saha ve forvet hattımız idris kuru,büdü,t.henry kardeşlerime bu sonuç için ayrı ayrı teşekkür ederim,
Anadolu karmasındaki raistlin,waldod,iso,ultralpan,mertq,atakq,yiğit87k ardeşlerimede geldikleri için teşekkür ediyorum takım oyunu oynayamadılar ve bu durum kaçınılmaz yenilgiyi hazırladı artık başka sefere diyelim. skor : AVRUPA :28 ANADOLU:17
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
| MARADONA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PES TAKIM : Fiorentina
DOĞUM TARİHİ : 25-08-1988
|
Öncelikle burdan herkese teşekkür ediyorum başta en önemli olan güzel bir maçtı.Kadromuz bu maçta çok iyiydi harika organize olduk hiç maçtan düşmedik ve bu sonucu hakettiğimize de inanıyorum.Önceki maçlardaki dinamik anadolu takımını bu maçta göremedim açıkçası,bunda fikret abinin olmayışının etkisi şüphesiz büyük.Ayrıca ilk defa oynadığım idris,yiğit abi ve waldog'a teşekkürlerimi sunuyorum.Waldog şanssız geçirdi daha iyi olduğuna inanıyorum,idris harikaydı aranan kan diyebilirim(fikret abi olsa diğer maça kesin kadrosuna alırdı
),yiğit abi şutlarıyla gerçekten çok göz doldurdu.Maç harikaydı önce takım arkadaşlarıma sonra tüm katılan abilerim kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum... |
| j.r.riquelme isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
|
evet engin idris tam aradığımız kan çıktı galatasaray yıldız takımında oynadığını belli etti bundan sonra bu kadromuzu bozmayız anca beraber kanca beraber,yiğit ve hasan biraz uyum sorunu yaşadılar ama ilerleyen maçlarda ısınacaklarından hiç şüphem yok
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
PesTurkiye SPOR Bölüm Moderatörü
PES TAKIM : Random
BİOGRAFİ : Bünyamin Polat
|
çok güzel maçtı çok keyif aldım biz çok iyi yerleştik sahaya.. tolga fırtına gibiydi ;idris şahsen benle çok uyumlu oynadı, mücadele etti; engin çok iyi toplar kesti ve paslar attı, can yine belkemiği oldu bi kaç hata yaptı ama yine büssrü pozisyondan bizi o kurtardı.. murat abi formundaydı enfes goller attı, atamadığı zaman bizi besledi.. ve kalecimiz özkan!! tam bir panterdi, gerçekten kusursz oynadı kurtardığı toplar kadar oyuna soktuğu toplarda gerçekten çok iyiydi..!
karşı takımda hasan gerçekten çok iyi mücadele etti bi iki pozsyonda şanssızdı(yada biz şanslıydık), mert yine futbolunu oynadı şutları kaleyi bulsa skor böle olmazdı tabi özkan abininde faktörü var! atakan lincolnvari oynamaya çalıştı işte.. zaten ondan kaybettiler alex gbi oynasa! ismail abi çok mücadeleciydi bravo valla! alpanda iyiydi ama oyuna küstü son anlarda yada yoruldu..? rakipte en istekli isimdi bence ama dediğim gibi sonlara doru göremedmyiğit abiye gelince valla ççok iyi oyuncuydu, rakip olarak çok takdir ettm.. şutlar felan harikaydı.. ama işte biraz uyumsuzluk oldu yoksa kadro iyiydi! melih abiye gelince.. şanssızdı bgn.. ama tabii karşısındada bizim gibi oyuncular olunca o ne yapsın ya! spor yazarı gbi oldum ama.. uzatmıyom daha nefis maçtı özlemişim gerçekten... bide fikret abi.. şimdi "ben yoktumda yenildiler deme; iki tane EAGLE bile olsa yenerdik bugn!! ![]()
|
|
#5 (permalink) |
|
PesTurkiye ÖZEL Üye
|
harbi çok güzel maçtı bizim takımda herkes birbirinin açığını kapattı bünyamin we tolga abi gerçekten harika oynadılar sawunmamızın ortası da ara sıra mert in akıl dolu paslarına bişey yapamasada harika oynadı engin abinin ileri attığı harika paslar gerçekten çok güzeldi.murat abiye gelince gerçekten çok bitirici bizim orta saha iş yapınca murat abinin farkı ortaya çıktı rakip takımda isimleri tam bilmiyorum ama mert gerçekten hem kendi oynadı hemde oynatmaya çalıştı ama anadolu takımı ona ayak uyduramayınca we topu alan kaleye wurunca galibiyet zor olmadı aslında daha büyük fark olabilirdi ama son 5 dk biz maçı bıraktık.maçta şu dikktimi çekti biz takım hawasında oynarken anadolu karması çok bireysel oynadı aslında bizim sawumanın arkasına atakan we mertle çok iyi paslar attılar ama sonuca gidemediler bunda özkan abinin payı büyüktü. inş. bu organizasyonun dewamını getiririz
|
| idriskuru isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderator
FİFA TAKIM : PTR_Scarface
PES TAKIM : İnternazionale
DOĞUM TARİHİ : 27.06.1986
|
Bizim (Avrupa Karması) karması açısından mükemmel bir karşılaşma oldu ve her iki tarafıda mücadelelerinden dolayı tebrik ederim yorumlarıma gelince öncelikle kaptanımız Murat Abi'den başlamak istiyorum arabada konuşuoduk abi Jardel'i hatırlarsın işte bu maçta tam öyleydin abi çok iyi pozisyon aldın ve bitirici şutlarla avrupa yakasına çok şey kattın, büdü ve tolga her zamanki harika oyunları idris gibi çok yetenekli bi arkadaşımız eklenince gol yollarında sıkıntı çekmedik mükemmel organizasyonlarla goller bulduk büyük bir keyifle izledim defansta engin tam anlamıyla kusursuz oynadı maçın görünmeyen kahramanı diyebilirim can'ın çok kritik müdaheleleri olmasa sonuç çok farklı oabilirdi Can'da maçta çok iyi oynadı ve savunmamızı rahatlattı aslında çok daha anlatabilirdim bu arkadaşları ama hepsi tam anlamıyla mükemmel top oynadılar kendime gelince 2-3 aydır top oynamamanın verdiği hamlıkla elimden geleni yapmaya çalıştım bidahaki maçlarda daha iyi olucam inşallah
Geçelim Anadolu yakasına; Mert her zamanki gibi yine mükemmel oynadı ve takımını oyundan koparmamaya çalıştı golleri ve paslarıyla avrupa yakasında çok zor anlar yaşattı, yiğit anadolu yakasının forvet hattına çok katkı sağladı çok şık hareketler ve sert şutlarıyla beni fena yordu bide ayağımı sakatladı atakan maçın kopacak dendiği anlarda sahneye çıkarak gollerini attı ama anadolu yakasına yetmedi, hasan kanattan ii bindirmeler yaptı ama birazda şanssızdı,iso ve alpanda ellerinden geleni yaptılar ama karşılarında çok iyi organize olan bi forvet hattı vardı ve Melih kader kardeşim şanssızdı oyuna geçince daha iyi oynadı ama yeterli olmadı Avrupa yakasının oynamış olduğu muhteşem oyunuyla almış olduğu skoru tebrik eder oynayan herkese teşekkür ederim bidahaki maça görüşmek üzere
Konu scarface tarafından (09-09-2007 Saat 03:43 ) değiştirilmiştir.. |
| scarface isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Administrator
|
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
FİFA TAKIM : gurkanguney
PES TAKIM : İnternazionale
DOĞUM TARİHİ : 31.05.1980
|
AVRUPA YAKASINI BU GALİYETİNDEN DOLAYI TEBRİK EDERİM,İKİ TARAFIDA KUTLUYORUM,GÖNÜL İSTERDİKİ BENDE GELİP OYNAYAYIM VE ARANIZDA BULUNAYIM AMA KISMET BU VARDİYA DÜZENİNİN UYUMSUZLUĞU YÜZÜNDEN ARANIZDA BULUNAMADIM HEPİNİZDEN BUNUN İÇİNDE ÖZÜR DİLERİM,BİRDAHAKİ MAÇLARA YETİŞMEYE ÇALIŞACAĞIM,HER İKİ TARAFIDA KUTLUYORUM
FOREVER PESTURKİYE ![]() |
| batistuta_36 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Administrator
Bulunduğu yer: SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ ASIK EDER HERKESI ÜZERİMDEN EKSİLMESİN BAYRAGIMIN GÖLGESİ KARA/KARTAL
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : PES-EAGLE
FİFA TAKIM : PES-EAGLE
PES TAKIM : MANCHESTER UNİTED
BİOGRAFİ : BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
|
Meydani BoŞ Birakinca Boyle Buyuk Harflerle Yazarsiniz Iste.... Buraya Yaziyorum Sİz Anadoluyu Ancak Benim Olmadigim Ve Eksik Oynadigimiz Maclarda Yenersiniz Ancak Ama... Oyuzden 28 Degil 50 Atsaniz Biz 51 Atar Yine Yeneriz Sizi...dua Edin Ben Bidaha Ki Maclarada Gelemeyeyim..
Gelirsem Bu Koyu Ve Buyuk Harfle Yazdiklarinizi Tipa Olarak Sizin Kaleye Tikiycam ![]() ![]() ![]() ![]() sa mires6![]() ![]() ![]() NOT:COK EGLENCELI GECTIGINII BILIYORUM YENIDEN KATILAMADIGIM ICIN BUTUN TAKIM ARKADASLARIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM ...AMA MERAK ETMEYIN INTIKAM FENA ALINACAK EN KISA ZAMANDA... ![]()
![]() ![]() Sevinmek için sevmedik biz seni, Sen yenilmişsin umrumda değil ki, Şereftir bu yolda seninle yürümek, Hep kol kola, Bir gün değil, her gün Beşiktaş! Bir sevda düşün ki senin uğruna, Yağmurda çamurda arma aşkına, Siyahla-Beyazla şu hayatımda, Bir derdim var, Bin dermana değişmem asla!!! ![]()
|
| EAGLE isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Administrator
|
Alıntı:
![]() ŞAKA BİR TARAFA BERABERCE TOP OYNAMAYI ÇOK ÖZLEMİŞİZ İLAÇ GİBİ GELDİ,Senide diğer maçlarda mutlaka aramızda görmek istiyoruz,kaytarma ![]() ![]()
|
|