|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
Bulunduğu yer: SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ ASIK EDER HERKESI ÜZERİMDEN EKSİLMESİN BAYRAGIMIN GÖLGESİ KARA/KARTAL
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : PES-EAGLE
FİFA TAKIM : PES-EAGLE
PES TAKIM : MANCHESTER UNİTED
BİOGRAFİ : BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
|
6.PESTURKIYE HALISAHA MACIMIZ VE EN'LERİ!!!!!!
HERKES GELMEYECEGIMI DUSUNURKEN BI SURPRIZ YAPIP ARKADASLARIMLA KARDESLERIMLE BULUSMANIN HEYCANINI KACIRMAM DIYEREKTEN SOLUGU VEZIRDE ALDIM YINE YENDIK DEMIYORUM EZDİKKKKK RESMEN...
KALECIMIZI VERDIK GUNESE KARSI OYNADIK VE LAZIO MAHMUT GIBI BI ADAMIMIZIN BI STARIMIZIN SAHADA BASMADIK YER BIRAKMAMACASINA OYNADIGI MUTHIS FUTBOL YUZUNDEN 6 KISI OYNAMAMIZA RAGMEN EZDIKKK!!! TAKIM ARKADASLARIMIN TEK TEK GÖZLERINDEN ÖPÜYORUM.... EN'LER............... EN İYİ OYUNCU : BARIŞ EN ŞANSSIZ : HER ZAMAN MARADONA ![]() EN İYİ SAVUNMA : ENGİN VE CAN EN FEDAKAR : RAİSTLİN o olmasa asla bır araya gelemezdık..... ;D ;D EN İYİ ORTASAHA : MERTQ EN GÜZEL GOL : MERTQ İLK GOL EN İYİ KALECİ : ALPAN bu adam vandersar toldo dida ... grin grin grin EN İYİ KURTARIŞLAR : MAHMUT götüyle top tuutuyoo adam grin grin grin grin EN ÇIKIŞTA : ATAKAN kollektıf oyununu yansıtınca takımı costurdu.... EN KİBAR FEYZO : MAHMUT topa ayagının altında yumurta var gıbı gıdıyo totoş grin grin EN GÜZEL YATIŞ : EAGLE & MAHMUT ....ÖZELESTRIII.... O0 EN TERLİ : MURAT ABI...adam o yasta ıkı mac cıkarıyo ıkı gunde eusa_clap eusa_clap eusa_clap EN İYİ 360 : TABIKI RAİSTLİN grin grin grin
![]() ![]() Sevinmek için sevmedik biz seni, Sen yenilmişsin umrumda değil ki, Şereftir bu yolda seninle yürümek, Hep kol kola, Bir gün değil, her gün Beşiktaş! Bir sevda düşün ki senin uğruna, Yağmurda çamurda arma aşkına, Siyahla-Beyazla şu hayatımda, Bir derdim var, Bin dermana değişmem asla!!! ![]()
|
| EAGLE isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
TAKIM TARAFTAR : PS3
FİFA TAKIM : duman1967
PES TAKIM : ManU-Inter
BİOGRAFİ : Asla PES etme :)
|
EN İYİ OYUNCU : BARIŞ,Mert Q
EN ŞANSSIZ : HER ZAMAN MARADONA EN İYİ SAVUNMA : ENGİN ,CAN,BARIŞ EN FEDAKAR : RAİSTLİN o olmasa asla bır araya gelemezdık..... EN İYİ ORTASAHA : Atakan mert AŞ EN GÜZEL GOL : MERTQ İLK GOL,Bİ DE FENER FORMALI Bİ ÇOCUK VARDI FİKONUN GOLÜNE CEVAP VERMİŞTİ ÇATALA O GOL DE GÜZELDİ EN İYİ KALECİ : ALPAN EN İYİ KURTARIŞLAR : MAHMUT götüyle top tuutuyoo adam EN ÇIKIŞTA : ATAKAN EN TOTOŞ :FİKO EN ÇOK ŞUT ÇEKEN:FİKO EN GÜZEL YATIŞ : EAGLE & MAHMUT ....ÖZELESTRIII.... EN TERLİ : MURAT ABI...adam o yasta ıkı mac cıkarıyo ıkı gunde EN İYİ 360 : TABIKI RAİSTLİN
![]() ![]() FİFA'nın merkez binasında,camdan bir dünya haritası vardır.Ve bu harita da,Şampiyon olan her şehrin üzerinde bir ışık yanar.Ve koca Türkiye'de o ışık,bir İstanbul'da,bir de Trabzon'da yanar |
| duman1967 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
Bulunduğu yer: SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ ASIK EDER HERKESI ÜZERİMDEN EKSİLMESİN BAYRAGIMIN GÖLGESİ KARA/KARTAL
|
lan mahmut kopyala yapıstır yap demedık grin grin grin grin
kendın yazacaktın
![]() ![]() Sevinmek için sevmedik biz seni, Sen yenilmişsin umrumda değil ki, Şereftir bu yolda seninle yürümek, Hep kol kola, Bir gün değil, her gün Beşiktaş! Bir sevda düşün ki senin uğruna, Yağmurda çamurda arma aşkına, Siyahla-Beyazla şu hayatımda, Bir derdim var, Bin dermana değişmem asla!!! ![]()
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
PesTurkiye Galatasaray Spor Yazarı
|
En iyi oyuncu: Barış
En iyi kaleci: Melih abi En iyi orta saha: Mert En iyi forvet: Mahmut abi, atakan En iyi savunma: Engin, Can, Barış En şanssız: Murat abi (bütün şutları üzerime geldi, hatta kalede olmasam bile boş kaleye attığı şut bana geldi grin) Ayrıca büdünün sakatlanmasıda büyük şanssızlktı sad En güzel gol: Mertin üst direğe çarparak giren golü En güzel asist: Atakanın bana yaptığı asist |
| ultralpan isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
PSN NETWORK : koldemir
FİFA TAKIM : raistlin
PES TAKIM : milan
BİOGRAFİ : .....
DOĞUM TARİHİ : 13.08.1983
|
çok güzel bir maç oldu gerçekten. ben kendi adıma çok eğlendim. mahmutla fiko ile atışmalar olsun oyun içi durumlar olsun süperdi...
bu arada fikoyu sitemıizin adrianosu ilan ediyorum. o nasıl bir topa vurmaktır öle. resmen ateş ediyor. ben bu kadar halısaha hayatımda bir şut karşısında bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. tokatladığım toplar bile içeri giriyor. helal olsun walla... takım dağılımlarımız şöle oldu . bizim takım daha çok teknik oyunculardan oluştu. budu , henry, murat abi gibi ofansif oynayan oyuncularımız çoktu. rakibizde ise mertq ve atacq kuzenler organize işini üstlendi duman ve eagle ileride kaldılar ve takımın geri kalanı inanılmaz bir savunma direnci ile oynadı. biz top yapamadık. haliyle açıldık ve savunmamız çöktü. ve fark açıldı. enlere gelince : en iyi kaleci : alpan duman ve eagle (bala mala tutuyolar ama sonuçta tutuyorlar grin) en iyi şutör : eagle hayvanı grin en şansız : tabiki maradona en iyi savunma : rakip takımın tamamı en güzel goller : eagle ve mertq en güzel hareket : tabiki ben (nasıl çıktım 360 la eagle ve atacq arasından 2funny 2funny ) fiko ve budu kardeşime özellikle teşekkür ederim. zor durumlarına rağmen bizi yanlız bırakmadılar. bu arada mahmut u her maça istiyorum bundan sonra. kaçış yok... ;D ;D
|
|
#6 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PES TAKIM : Fiorentina
DOĞUM TARİHİ : 25-08-1988
|
Yine güzel bir maç oldu bu sefer kendi takımımda oynamadığım için bir burukluk kazandığım içinde sevinç var ruh salatası olmuş durumdayım yani grin neyse kısaca enleri değerlendirmek gerekirse..
En güzel gol:Mert herkesin anlattığı gol En şansız:Murat abi (herhalde bu sefer organize'de tutukluk oldu o yüzden) En tutuk:henry(geçen maçlardaki grafiğine nazaran bu maçta oldukça tutuk kaldı iyiydi ama olmadı) En sakat:Büdü (maçtan önce ısınmadan oynadı halbuki o kadar vakit harcadık çılgın çocuk işte grin elinden geleni yaptı) En iyi şut:Eagle(fikret abinin orta sahayı biraz geçtikten sonra kaleciyi öldürmeye yönelik vurduğu top var yerden köşeye gol oldu grin) En şanslı:Alpan(kalede durduğu süre içerisinde böyle oynayan bir adam görmedim her gelen üstünde patladı grin) En sakin uman(ileri uçtaki sakin oyunuyla birçok gol kazandırdı bize,tabi pas çok önemli bir olgu)En gününde:mert,atakan(ikiside günündeydi,çok iyi anlaşma sağladılar güzel oyunla kapattılar maçı) Geriye kalan bütün arkadaşlarım abilerim iyiydi.Melih abi söylediğin gibi şutlar sana yaramadı.Onur'dan beklentim vardı ama takım gününde olmayınca esaslı oyununu sergileyemedi.Yinede iyi bir maç oldu... |
| j.r.riquelme isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
|
Güzel maçtı valla ;D maçtan önce 3 kişi eksiktik maç zamanı geldi 2 kişi fazla olduk 2funny 2funny
8-8 yapınca kendim adıma konuşiim baya zorlandım geniş alan pek bulamadık o sahada en iyi 7-7 oluyo....takım olarak da pek kötü sayılmazdık macı baştan sıkı tutsaydık belki kazanırdık ama sonlara doğru yumurta g.te dayanınca oynamaya başladık 2 farka kadar indirdik ama zaman yetmedi eusa_clap eusa_clap Fikret Abi ezdik resmen demiş ne ezmesi abii yaa 2 farkla yendiniz topu topu grin grin bizim takımda ofansif adam çoktu pek defans yapamadık tabi karşımızda Çakal Carlos Fikret Abi vardı koydu 2 tane çakılı defans kapadı savunmayı direk all defans oynattı takıma 2funny 2funny valla böle olmuyo 3-4 haftada bir oynuyoruz form tutamıyoruz şu işi 2 haftada bir fln yapsak daha iyi olur görüşündeyim hatta 2 haftada bir olmak şartıyla abonelik alsak tam süper olur....
|
|
#8 (permalink) |
|
Administrator
|
mümkündürr EDnAAaAANNN yhapalım .....MELIHHH arkadaslarla hıc ılgılenmıyon yaww grin grin grin
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
PSN NETWORK : koldemir
FİFA TAKIM : raistlin
PES TAKIM : milan
BİOGRAFİ : .....
DOĞUM TARİHİ : 13.08.1983
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
PesTurkiye SPOR Bölüm Moderatörü
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PES TAKIM : Random
BİOGRAFİ : Bünyamin Polat
|
Alıntı:
BEN YUKARDA YAZILANLARIN HEPSİNE KATILIYORUM TEKRAR YAZMAMA GEREK YOK SANIYORUM.. bide MURAT abi bu maçta çok iyi toplar tuttu ve bie çok pas verdi.. bizim takımda en formda oydu diğer maçlara göre.. bide bizim onur maçta en hareketliydi!
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|