|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
PSN NETWORK : koldemir
FİFA TAKIM : raistlin
PES TAKIM : milan
BİOGRAFİ : .....
DOĞUM TARİHİ : 13.08.1983
|
5. PESTÜRKİYE HALISAHA ORGANİZASYONU EN'LERİ
EN İYİ OYUNCU : CERBERUS (İNANILMAZ TOPLAR ÇIKARDI. MÜKEMMEL OYNADI. HEM HÜCÜMDA VARDI HEM SAVUNMADA)
EN GÜZEL PASLAR : ATACQ EN GÜZEL GOL : MERTQ EN FEDAKAR : KESKİN EN EMEKTAR : MURAT ABİ EN İYİ ORTASAHA : RİQUELME - BÜDÜ EN İYİ ÇALIM ATAN : T. HENRY EN NEŞELİ : ALPAN grin EN ÇIPLAK AYAK : ALPAN grin EN İYİ TOPUK VURAN : ALPAN grin EN İYİ AYAKKABI : ALPAN grin EN ŞEREFSİZ : VEZİRSPOR YÖNETİMİ (BİR TOP ALANA KADAR NELER ÇEKTİK.. ![]()
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
Bulunduğu yer: SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ ASIK EDER HERKESI ÜZERİMDEN EKSİLMESİN BAYRAGIMIN GÖLGESİ KARA/KARTAL
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : PES-EAGLE
FİFA TAKIM : PES-EAGLE
PES TAKIM : MANCHESTER UNİTED
BİOGRAFİ : BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
|
BU ORAGNIZASYONDA YANINIZDA OLAMAMANIN VERDIGI UZUNTUYLE HEPINIZDEN TEKER TEKER ÖZÜR DİLERİM cry cry cry
![]() ![]() Sevinmek için sevmedik biz seni, Sen yenilmişsin umrumda değil ki, Şereftir bu yolda seninle yürümek, Hep kol kola, Bir gün değil, her gün Beşiktaş! Bir sevda düşün ki senin uğruna, Yağmurda çamurda arma aşkına, Siyahla-Beyazla şu hayatımda, Bir derdim var, Bin dermana değişmem asla!!! ![]()
|
| EAGLE isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
PSN NETWORK : koldemir
FİFA TAKIM : raistlin
PES TAKIM : milan
BİOGRAFİ : .....
DOĞUM TARİHİ : 13.08.1983
|
sen üzülme kardeşim. biz seni biliyoruz. kankam benim...
|
|
#4 (permalink) | |
|
PesTurkiye Yıldız Futbolcu
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PES TAKIM : Chelsea
DOĞUM TARİHİ : 19.10.1991
|
Alıntı:
ama ALPAN KONUSUNDA KALBİMLE KALIBIMLA KATILIYORUM BEN HAYATIMDA TOPA ÖYLE GÜZEL TOPUK ATAN BİR İNSAN TANIMADIM grin grin grin grin grin grin
|
|
|
#5 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PES TAKIM : Fiorentina
DOĞUM TARİHİ : 25-08-1988
|
En golcü oyuncu:Murat abi(bir ara tabelaya yetişemedim skoru yazmak için tabela'ya gitmekten yoruldum da diyebilirim. grin
En sempatik:Hiç kuşkusuz Alpan(Maç boyunca hiç susmadı,takımı ateşledi. grin Ama bize en çok çektiren ahtapot gibi kollarıydı bir türlü aşıramadık topu..Bravo Ahtapot ALPAN grin ) En iyi oyuncu:Cerberus(Tam 4 maç sonra açılan cerberus muhteşem top oynadı.Zaman zaman yoruldun ama çok iyiydin bravo). En şanssız:Büdü(Maçın başında ve ortalarında çok gol kaçırdı.Ama yine her zamanki gibi sonunda toparladı,galibiyette rol oynadı). En çok aranan:Eagle(Fikret abi,roket misali şutların çok arandı.Gerçekten sahada çok büyük bir eksik vardı). En iyi top kullananlar:Henry,Atakan,Mert.(Sahada maçın büyük genelinde topu kullandılar,olumlu pasları yoğunluktaydı. |
| j.r.riquelme isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Administrator
Bulunduğu yer: SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ ASIK EDER HERKESI ÜZERİMDEN EKSİLMESİN BAYRAGIMIN GÖLGESİ KARA/KARTAL
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : PES-EAGLE
FİFA TAKIM : PES-EAGLE
PES TAKIM : MANCHESTER UNİTED
BİOGRAFİ : BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
|
AH AH INANILMAZ UZUNTUM SU SÖZLERINDEN SONRA KATLANDI KARDESIM
BEN SIZI ISIM OLMASA ASAL YALNIZ BIRAKMAZDIM
![]() ![]() Sevinmek için sevmedik biz seni, Sen yenilmişsin umrumda değil ki, Şereftir bu yolda seninle yürümek, Hep kol kola, Bir gün değil, her gün Beşiktaş! Bir sevda düşün ki senin uğruna, Yağmurda çamurda arma aşkına, Siyahla-Beyazla şu hayatımda, Bir derdim var, Bin dermana değişmem asla!!! ![]()
|
| EAGLE isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
PesTurkiye SPOR Bölüm Moderatörü
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PES TAKIM : Random
BİOGRAFİ : Bünyamin Polat
|
6. MAÇIMIZ SENİN İÇİN FİKRET ABİ GEL YAA! "TO HONOUR OF EAGLE!"
EN MÜCADELECİ VE ALKIŞI HAKEDEN: CAN! helal olsun valla göz açtırmadn özellkle bana ve diğer arkadşlrmaa EN FEDAKAR: KESKİN VE MURAT ABİ.. çok teşekkürler hakkınız ödenmez! EN SKORER: MURAT ABİ... coştun abi resmen bizim fener hala deividle uğraşyo senin gibi biri lazım abi! ENİYİ ORTA SAHA: MERT TOLGA VE ENGİN.. EN İYİ HÜCUM HATTI ENGİN-TOLGA-MURAT ABİ EN DURGUN: ATAKAN neden bilmyorum keyifsiz gözüktü biraz? EN GARİP: ALPAN grin EN GEVEZE: ALPAN grin EN NEŞELİ: ALPAN! grin ÇOK SAĞOL ALPAN NEŞEMİZ OLDN VALLA! smitten EN KALECİ?: MELİH BEY! ya fıtık ettn beni abi arşı karşıya atılmıyo adama gol ya.! eusa_wall en kütük: BEN! embarrassed TURNUVADAN SONRA MAÇTADA ŞANSSIZDIM.. sonradan toparlandğma inanym.. ve söz verdğim gbi... MVP: CERBERUS
|
|
#8 (permalink) |
|
PesTurkiye Galatasaray Spor Yazarı
|
BENCİL ALPAN EN'LERİ:
En iyi oyuncu: Tabiki ben (daha naapabilirdimki grin)En iyi kaleci: Ben (ilk başta hatalı goller yemiş olabilirim ama maça ısınınca kalemde adeta devleştim grin) En iyi ateşleyici: Gene ben ( Valla Fatih Terim gibiydim ölü takımı dirilttim grin) En güzel gol: Kalemden aldığım topla tüm sahayı geçip melih abiyi çalımlayarak attığım gol. Melih abiyi çalımlayıp yere yatırdıktan sonra bana bir bakışı vardı "yapma nolur" der gibi üzüldüm valla golü atarken grin En fedakar: Ben ben ben grin Yaa daha ne yapıyım İzmirden babanem gelmiş beni görmeye yalanlar uydurup onu ektim maç için kramponlarım olmamasına rağmen o saçma ayakkabılarla oynadım hatta takımım yenik durumdayken gol atmak için ayakkabılarıda çıkarıp çıplak ayakla oynadım. Üstelik sırtımda çok ağrıyordu... amma fedakarmışım be grin En iyi topuk: Ayakkabılarımdan dolayı sadece topuğumla oynayabildim ama bunuda ustalıkla başardım En bahtsız kaleci: Melih abi (Rakip kaleciden en çok gol yiyen kaleci olma rekorunu kırdı sayemde grin bide yazık yerlerde süründü benden çalım yiyince grin) |
| ultralpan isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#9 (permalink) |
|
PesTurkiye Galatasaray Spor Yazarı
|
NORMAL ALPAN ENLERİ:
En iyi oyuncu: Atakan En iyi kaleci: melih abi En golcü: Murat abi coştu valla grin En iyi savunma: Cerberus En fedakar: Keskin, Murat abi (sağolsun beni bakırköye bile bıraktı) En kötü: Vezirspor ![]() |
| ultralpan isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#10 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : BESIKTAS
PSN NETWORK : Mertq
|
Medal of honour Şevket Varan yalan oldu grin grin grin çok aradık seni abi keşke olabilseydin tabi bide özel durumu nedeniyle gelemeyen fikret abi var neyse bidakine artık kısmetse..
EN KOVA KALECİ: Alpan EN ÇIPLAK AYAK: Alpan EN GAZ: Alpan EN DUMUR:Alpan Walla benm bu halı sahada dikkatimi çeken alpan oldu bitek çnkü çok güldürdü bizi sağolsun ama cidden saol Alpan her türlüğü zorluğa rağmen bizi yanlız bırakmadın..
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|