09-07-2009, 00:06
|
#7 (permalink)
|
|
Super Moderator
TAKIM TARAFTAR : BJK
PSN NETWORK : Nightmare666-82
BİOGRAFİ : Hep Aynı :(
DOĞUM TARİHİ : 13.10.1982
|
Alıntı:
MARADONA Nickli Üyeden Alıntı
emeklerine sağlık melihçim,
vallahi seni bir gün çok büyük oyun dergilerinin başında editör olarak çok görmek istiyorum,
çünkü yıllardır oyun dergileri alıp,okurum,bir çok yeride takip ederim,kolay kolay kimse senin eline su dökemez,
İnşallah severek yapacağın bu işkolunda hedeflerine ulaşırsın.
|
konuyla çok alakası yok ama internet oyun dergileri ile birlikte bütün basını öldürdü (benim için) eskiden deli gibi dergi alırdım odamda dergilerden geçecek yer yoktu (çöpe atarken 5, 6 kere falan dışarı çıktım 250kg derdi vardı ) ama internet bir girdi eve tüm yenilikleri netten okur oldum internet çok daha güncel ve çok daha samimi dergiler hem internet kadar güncel değil ve internet kadar samimi değil
örnek HOME CINEMA & HI-FI CHOICE diye bir dergi almıştım (almazdımda dedemlerde kaldığım dönemde internetten yoksundum) TOSHIBA'nın XD-E500 diye bir DVD player tanıtmıştı öyle bir ballandırmışlar ki ööff be çıksada alsak diyordum ama bir piyasaya çıktı Forum Donanım Haber'de kullanıcı yorumlarını okuyunca midem bulandı ve dergide okuduğum diğer yazılarada inancım kalmadı bu konuda size çok daha fazlada örnekler veririm
basın bence güvenilir değil ve güvenilir olmayan tek basın spor basını değil
|
twitter.com/NigHtMaRe666AS
|
|
nightmare666 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
|
|