![]() |
![]() |
||||||
|
|||||||
| 14.PESTURKİYE İSTANBUL PES2009 ( PS3 ) OFFLİNE FUTBOL TURNUVASI ( BAKIRKÖY TEKNOPLAY ) Türkiyenin En Büyük Pro Evolution Soccer ( PES ) Sitesi Pesturkiye de turnuva fırtınası devam ediyor.Bu bölümde 17 MAYIS 2009 Tarihinde istanbul BAKIRKÖY Tekno Play kafede Gerçekleştireceğimiz 14.Pesturkiye PES2009 ( PS 3 ) Futbol Turnuvası ile ilgili konu,Kayıt ve duyurular yer almaktadır |
![]() |
|
|
#22 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
|
Az önce aradılar final R2.Sequens-R2.Sheva arasında gerçekleşmiş ve Serkan kazanmış.
Benim söyleyecek sözüm yok artık,kelimelerim yetersiz kalıyor. Ben turnuva kazandığımda artık pek sevinemiyordum,ama artık yeni bir duyguyu peyda oldu bende. O yüzden Uğur ve Serkan'ın iki turnuvada sırayla birinciliği göğüslemeleri her şeyden çok, kendim kazanmışcasından öte sevindirdi beni.Ne diyeyim ki size 2 Team.R2'li ikisi de finalde. Burada sınavlarla boğuşurken,gözümüz yollarda kalmıyor çocuklar sayenizde,iyi varsınız...
![]() Team.R2 Member "Başarısızlığın mazereti yoktur." --> Team.R2 PES2009 Full Maç Videoları için tıklayın <-- Konu R2.ZephyR tarafından (05-17-2009 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.. |
| R2.ZephyR isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : PESMARADONA
FİFA TAKIM : FREİBURG
PES TAKIM : GETAFE
BİOGRAFİ : TELEKOMÜNİKASYON
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1973
|
![]() ![]()
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
| MARADONA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#25 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
|
bende peturkıye tunruvaLarı sayesınde bı arpa boyunda oLsa kendıme bıseyLer kattıgımı dusunuyorum. pesturkıye aıLemızın mımarı oLan Murat abımın duzenLedıgı guzeL organızasyonLar zaten en buyuk etken. bunun yanında r2 takımına da bana katkı sagLadıgı ıcın tesekkur ederım. hepsınden bır cok sey ogrendım. Basta devrım abım , serkan ve talha abı oLmak uzere hepsınden cok guzeL ve faydaLı seyLer ogrendım. bu turnuvada ceyrek fınaLde ozkan abının muthıs mucadeLesı ve ıLk goLden sonra demoraLıze oLmayıp , annemde ıkıde bır ogLum hadı geL! demeseydı
beLkı bı ıhtımaL yarın fınaLede geLebıLırdım. sonucta benden daha cok yarı fınaLı ve derece yapmayı ozkan abım hak etmıstı ve kendısını de tekrar tebrık ederım. bıdakı turnuvada da ALLAH KISMET ederse ızmıtte oLacagım ve hedefımı bıras daha buyutecegım.tekrar serkanı ve derecedekı arkadasLarı tebrık eder benı dınLedıgını ıcın saygıLarımı sunarım... |
| underLine isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|