|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : PESMARADONA
FİFA TAKIM : FREİBURG
PES TAKIM : GETAFE
BİOGRAFİ : TELEKOMÜNİKASYON
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1973
|
EN İYİ Takım :Anadolu
EN ŞANSSIZ :İdris(ayakkabı azizliğine uğradı)Maradona(bu hafta 2 maç çıkaramadım,kötüydüm)Eagle(Şutlar dağlara taşlara gitti) EN İYİ SAVUNMA : Atillasa-Volkan-ultralpan EN İYİ ORTASAHA :Yiğit87-T.henry-Mertq-Ataq EN GÜZEL GOL :T.henry-Yiğit87 EN İYİ KALECİ :SCARFACE EN İYİ KURTARIŞ :Scarface(Yer çekimine meydan okuyan inanılmaz kurtarışlar yaptı) EN İSTİKRAR ABİDESİ :YİĞİT87-Scarface-Raistlin EN İYİ FORVET :Yiğit87-Cem-Mertq
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
| MARADONA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
PesTurkiye ÖZEL Üye
|
EN İYİ Takım :Anadolu
EN İYİ SAVUNMA :atilla abi we volkan EN İYİ ORTASAHA :yiğit we mert EN İYİ KALECİ : her iki kalecide inanılmaz kurtarışlar yaptı ama özkan abi harikaydı bugün EN İYİ FORVET :atakan EN ARANAN ADAM:bünyamin EN ÇOK TOP EZEN:heralde ben bide fikret abiEN MAĞLUBİYETİ HAK ETMEYEN: özkan abi EN HIRSLANAN TR AWRUPA FAMİLY![]() |
| idriskuru isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
|
EN ŞANSSIZ :İdris ayakkabısız baya zorlandı
EN İYİ SAVUNMA : Volkan EN İYİ ORTASAHA :Yiğit87-Mertq-Tolga EN GÜZEL GOL :T.henry-Yiğit87 EN İYİ KALECİ CARFACEEN defansda tek kalıp darlanıp ileri gidip daha gelmeyen : ben bence bütünlüğüyle tolga baya iyi oynadı ileri geri durmadan koştu defansdan top aldı ileriye top taşıdı adam eksiltti asistler yaptı goller attı defansa bile geldi bide en güzeli basit oynadı fanteziye kaçmadı ![]()
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
PSN NETWORK : koldemir
FİFA TAKIM : raistlin
PES TAKIM : milan
BİOGRAFİ : .....
DOĞUM TARİHİ : 13.08.1983
|
en iyi kaleci : kesinlikle scarface muhteşem oynadı. ilk 15 dakikanın 1-0 gitmesinin tek sebebiydi.
en iyi ortasaha : t.henry en teknik : mertq en şansız : atacq-idris en bahtsız : eagle ![]() en çok koşan alpan-cem (ama sadece ileriye )en fedakar : maça fotoğraf çekmeye gelen benim kanki erdinç ![]()
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
Bulunduğu yer: SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ ASIK EDER HERKESI ÜZERİMDEN EKSİLMESİN BAYRAGIMIN GÖLGESİ KARA/KARTAL
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : PES-EAGLE
FİFA TAKIM : PES-EAGLE
PES TAKIM : MANCHESTER UNİTED
BİOGRAFİ : BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
|
EN İYİ Takım :ANADOLU
EN ŞANSSIZ : BEN günümde değildim EN İYİ SAVUNMA : Volkan-ultralpan EN İYİ ORTASAHA :Mertq-yiğit87 EN GÜZEL GOL :yiğit87 EN İYİ KALECİ CARFACEEN İYİ KURTARIŞ carfaceEN KOLLER :ATİ allahım onu ızlerken bır zamanların meshur MUZZY li liecster ctysınde MATT ELLİOT vardı YARMA HEM DEFANS HEM FORVETTE OYNAYABILIYORDU o aklıma gelıyor... ![]() EN İYİ FORVET :ATACQ
![]() ![]() Sevinmek için sevmedik biz seni, Sen yenilmişsin umrumda değil ki, Şereftir bu yolda seninle yürümek, Hep kol kola, Bir gün değil, her gün Beşiktaş! Bir sevda düşün ki senin uğruna, Yağmurda çamurda arma aşkına, Siyahla-Beyazla şu hayatımda, Bir derdim var, Bin dermana değişmem asla!!! ![]()
|
| EAGLE isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
PSN NETWORK : koldemir
FİFA TAKIM : raistlin
PES TAKIM : milan
BİOGRAFİ : .....
DOĞUM TARİHİ : 13.08.1983
|
|
|
#7 (permalink) |
|
PesTurkiye SPOR Bölüm Moderatörü
PES TAKIM : Random
BİOGRAFİ : Bünyamin Polat
|
töbe bnm neyimi aradınız :p bizden çıkabilcek en iyi takımlardan biri çıkmış daha ne olsun, anadolu formdaymş bu maç bnm olmam etkilemezdiki..
bence; EN ARANAN: Alıştığımz Anadolu.. yenilen ![]()
|
|
#8 (permalink) |
|
Administrator
Bulunduğu yer: SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ ASIK EDER HERKESI ÜZERİMDEN EKSİLMESİN BAYRAGIMIN GÖLGESİ KARA/KARTAL
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : PES-EAGLE
FİFA TAKIM : PES-EAGLE
PES TAKIM : MANCHESTER UNİTED
BİOGRAFİ : BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
|
oynayanlar neden en yazmıyor yazın beyler en lerı ayıp oluyor..
![]() ![]() Sevinmek için sevmedik biz seni, Sen yenilmişsin umrumda değil ki, Şereftir bu yolda seninle yürümek, Hep kol kola, Bir gün değil, her gün Beşiktaş! Bir sevda düşün ki senin uğruna, Yağmurda çamurda arma aşkına, Siyahla-Beyazla şu hayatımda, Bir derdim var, Bin dermana değişmem asla!!! ![]()
|
| EAGLE isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#9 (permalink) |
|
PesTurkiye SPOR Bölüm Moderatörü
PES TAKIM : Random
BİOGRAFİ : Bünyamin Polat
|
abi bnce bundan sonraki bundan soraki maçlarda puanlama sistemine geçelim
![]() yani herkes birbirine puan yada yıldız versn? daha pratik bi yöntem?
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
FİFA TAKIM : PTR_Scarface
PES TAKIM : İnternazionale
DOĞUM TARİHİ : 27.06.1986
|
En iyi takım: Anadolu takımı
En iyi kaleci: Raistlin,Scarface En iyi defans:6-2 ye kadar Avrupa ondan sonra Asya savunması ![]() En iyi ortasaha: Mertq-Yiğit87 En iyi forvet: Thierry Henry,Atacq En anlamlı goller: Her iki kalecide penaltıdan birbirine gol attı ![]() En güzel gol: Yİğit87 En şanssız: İdris En fedakar : Bütün oynayanlar ve Erdinç