![]() |
![]() |
||||||
|
|||||||
| 13.PESTURKİYE İSTANBUL PES2009 ( PS3 ) OFFLİNE FUTBOL TURNUVASI ( BEŞİKTAŞ TEKNOPLAY ) Türkiyenin En Büyük Pro Evolution Soccer ( PES ) Sitesi Pesturkiye de turnuva fırtınası devam ediyor.Bu bölümde 10 MAYIS 2009 Tarihinde istanbul Beşiktaş Tekno Play kafede Gerçekleştireceğimiz 13.Pesturkiye PES2009 ( PS 3 ) Futbol Turnuvası ile ilgili konu,Kayıt ve duyurular yer almaktadır |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : PESMARADONA
FİFA TAKIM : FREİBURG
PES TAKIM : GETAFE
BİOGRAFİ : TELEKOMÜNİKASYON
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1973
|
Geleneksel olarak düzenlediğimiz Pesturkiyemizin 13. İSTANBUL PES2009 futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu ve 12.Pesturkiye turnuvamızda olduğu gibi yine ilklere sahne oldu.
Pesturkiye taklidi sözde offline turnuvalarda yaşanan ve katılımcıların peşinden kayıt parası diye koşmadan Her turnuvamızda olduğu gibi kayıt ücreti konusunda katılımcıları üzmeden,sıkmadan yine iyi bir katılım rakamına ulaştı. Bu şartlarda dahi 122 kişilik kayıttan toplam 89 kişi topladık ve 1.ye PS3 konsol 2. ve 3. arkadaşlarıda nakit para ödülleri ve promosyon ödülleri vermek sureti ile boş göndermedik. Taklitlerimiz gibi insanları hiç bir zaman yolunacak kaz gibi görmeden yolumuza aynen devam eediyoruz ve edeceğizde, Geldiğimiz nokta ve gördüğümüz takdir vede insanların güveni bunun en büyük göstergesidir. evet tam 89 kişi ve bu gerçek anlamda bir rekordur, Turnuva öncesinde %90 katılımcıdan ücret toplamadan sağlanmış kimsenin peşinden para para diye koşmadan turnuvamıza gelen, abartmadan etli,kemikli canlı kanlı tam 89 kişi, evet İlklerin sitesi ve türkiyenin en büyük pro evolution soccer sitesi pesturkiye ' mizin bu büyük turnuva en başta dediğimiz 12.Pesturkiye turnuvamızda olduğu gibi yine ilklere sahne oldu, Düzenlediğimiz geçmiş tüm pesturkiye turnuvalarına katılmış ve katıldığı her turnuvada üzerine bir şeyler koymuş yılmadan katılarak bizleri hiç yalnız bırakmamış,çok değerli bir üyemiz ve kardeşimiz şampiyon oldu, Son zamanlarda dediğimiz gibi "Demekki çalışarak yeni şampiyonlarda çıkabiliyormuş" 89 kişi arasından sıyrılıp 12.Pesturkiye turnuvamızda Şampiyon olan ve 13.pesturkiye turnuvamızda finale çıkan son şampiyon OZAN_CM yi çok güzel ve uzatmalara kalan heyecanlı bir maç sonrası yenerek 1.olannnnn,,SON ve en yeni şampiyonumuzzzzzz R2.SHEVA( UĞUR AKDEMİR ) arkadaşımızı canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Çalışmak,çalışmak,çalışmak,başarının yarısıdır, 1.olan R2.SHEVA ( UĞUR AKDEMİR ) arkadaşımız istikrarlı bir şekilde tüm pesturnuvalarımıza katılmıştır, Azimle,mücadele ederek ve devamlı üzerine koyarak alnının teri ile bu yola emek vermiş ve Şampiyonlar arasından çıkarak,cengaverler arasından çıkarak şampiyon olmuştur. R2.SHEVA ( UĞUR AKDEMİR ) arkadaşımızı tekrar tebrik ettikten sonra 2.olan 12.Pesturkiye turnuvamız şampiyonu yani artık eski şampiyon OZAN_CM ( OZAN ÖZTÜRK ) ve yine çok güzel mücadeleler sergileyerek 3.olan R2.SEQUENS ( SERKAN YAVNIK )ve 4.olan çok değerli bie oyuncu olan DUMAN1967 ( MAHMUT DUMAN ) kardeşlerimizide aldıkları derecelerden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. 13.PESTURKİYE İSTANBUL PES2009 FUTBOL TURNUVASI, DERECELER: 1.R2.SHEVA 2.OZAN_CM 3.R2.SEQUENS 4.DUMAN1967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
| MARADONA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : PESMARADONA
FİFA TAKIM : FREİBURG
PES TAKIM : GETAFE
BİOGRAFİ : TELEKOMÜNİKASYON
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1973
|
Öncelikle herkesin ayaklarına sağlık,
Hatamız kusurumuz olduysa affola, elimizden geldiğince siz pes severleri memnun etmek çok maç yapmanız verdiğiniz parayı helal etmeniz için elimizden gelen her türlü fedakarlığı maddi manevi yapmaya çalışıyoruz, Son turnuvalarımızda yeni arkadaşlarımızın dereceye girmesi memnun edici bir gelişme, hele hele son 2 turnuvada yeni şampiyonlar çıkmasıda ayrı bir renk oldu, Eski şampiyonlar yeni şampiyonlar derken çıta iyice yükseliyor ve gördüğüm tespit ettiğim kadarı ile kaliteli ve iyi oyuncu sayısı artarak devam ediyor, Ekmek artık aslanın ağzında misali her turnuvada tablo ve ilk 3 derecenin değişme ihtimalide yüksek, arkadan gelen ve yarın bir gün düzenleyeceğimiz turnuvalarda dereceye girmeye aday 5-6 oyuncu daha görmekteyim, rekabet adına bunlar hep görmeyi istediğimiz gelişmeler, kısaca bu tespitlerimi paylaştıktan sonra ana başlıktaki yazımda dediğim gibi yıllardan beri turnuvalarımıza katılan ciddi bir ilerleme göstererek kendisi gibi çok kaliteli bir oyuncu ve son şampiyonu yenen en yeni ŞAMPİYONUMUZ SON MOHİKAN R2.SHEVA Yani namı diğer uğur kardeşimi, 3.defa katıldığı turnuvamızda 2.liği kazanan 12.pesturkiye şampiyonu OZAN_CM yani namı diğer ozan kardeşimi, Bursadan sık sık turnuvalarımıza katılan ve iyi oyunu ve devamlı üzerine koyan yapısı ile iyi bir derece elde eden R2.SEQUENS yani namı diğer Serkan kardeşimi, ve Pesturkiyemizin her turnuvasına katılmaya özen gösteren eski şampiyon son turnuva 4.sü kaliteli oyuncu DUMAN1967 yani namı diğer Mahmut kardeşimi yürekten kutluyor ve bundan sonraki turnuvalarda başarıların devamlarını diliyorum.
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
| MARADONA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
PesTurkiye PES(PS3)Online Lig Kupaları Bölüm Moderatörü
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PSN NETWORK : R2-ShevA
FİFA TAKIM : ShevA
DOĞUM TARİHİ : 1987
|
Emeği geçen herkeze çok çok teşekkür ederim..Oldukça zevkli mücadeleler sergilendi.
Bu turnuvaları emeğini esirgemeden yapan Murat abiye ayrıca teşekkür ediyorum.. Çok yorucu bir turnuva oldu ama çok şükür şampiyonluk bunların hepsini bir anda silip attı diyebilirim .. 2. olan ozan arkadaşımı, 3. olan serkan kardeşimi ve 4. olan Mahmut arkadaşımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum.. Turnuva analizini yarın yazacağım.. PesTurkiye ile nice turnuvalara inşallah.. Konu ShevA tarafından (05-11-2009 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.. |
| ShevA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : TR3-SaFaK-TR3
PES TAKIM : Barcelona
BİOGRAFİ : Call of Duty4
DOĞUM TARİHİ : 14.03.1987
|
ugurcum tebrik ederim kardesim ben senden bi sampiyonluk bekliyodum zaten, basarilarinin devamini dilerim. Dereceye giren arkadaslari tebrik ederim
|
| SafakTR3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
PesTurkiye Amatör Futbolcu
|
Uğur arkadaşımı tebrik ediyorum çok zevkli bi final maçı oldu diğer arkadaşlar gibi öyle yenildim böyle yenildim demeye gerek yok ben zevk aldım turnuvadan güzel maçlar oldu geçen turnuvaya göre baya dişli rakipler vardı
) önümüzdeki hafta ben yokum turnuvada bütün arkadaşlara başarılar ve ŞANS diliyorum )) |
| ozan_cm isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
PesTurkiye 1.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PSN NETWORK : R2-Savage
PES TAKIM : Inter
BİOGRAFİ : Team.R2 Captain
DOĞUM TARİHİ : 23.02.1984
|
Helal be koçum, kalitesin... Bu 1.liğine inan çok sevindim.
Başka bir turnuvadaki son finalinden sonra bu başarınla performans grafiğinde tavan yaptın ![]() Ozan hocam da üst üste oynadığı 2 finalle başarısının tesadüf eseri olmadığını gösterdi. 3. olan Serkanımı da ayrı tebrik ederim. Bir gün o kupa Bursa'ya gidecek üstat buna kalpten inanıyorum ![]() Bu arada Devrim yazıklar olsun sana O kadar da çalıştırdım seni, gittin oralara da alamadan geldin şu ps3 ü ![]()
|
|
|
#8 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
BİOGRAFİ : team-r2 member
|
Uğur sonunda kırdın şeytanın bacağını, helal olsun, inan kendim kazansam bu kadar sevinmezdim, ayrıca köfteler için saol
, bundan sonra bizden kazanan artık busa iskender mi ısmarlar çin lokantasına mı götürür bilemem .. henüz 2. turnuvası olmasına rağmen üst üste 2 final oynmayı başaran ozan'ı da tebrik ederim.. ve son tebrikler serkan'a, bir gün senin de kazanacağına inanıyorum kardeşim..ve arkadaşlar küçük bir not: bu heyecan ve adrenalin başka yerde yok ![]()
|
|
#9 (permalink) |
|
PesTurkiye Yıldız Futbolcu
TAKIM TARAFTAR : gs
PSN NETWORK : cgncoskunirmak
FİFA TAKIM : INTER
PES TAKIM : kendi takımları =)
DOĞUM TARİHİ : 18.09.1985
|
sheva tebrikler...
bence çeyizine koy...sen evlenene kadar 5-6 turnuva daha olursa ps3 cafe açarsın ![]()
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
PSN NETWORK : koldemir
FİFA TAKIM : raistlin
PES TAKIM : milan
BİOGRAFİ : .....
DOĞUM TARİHİ : 13.08.1983
|
final maçı çok güzeldi. ortam yine süperdi. uğur sonunda bir turnuvadan zaferle ayrıldı inanın çok sevindim onun adına. dila kolay neredeyse 20-25. turnuva bu katıldığı. artık bir şampiyonluk gerekiyordu.
ozan zaten kendini kanıtladı artık. finaldede çok çok iyi oynadı. helal olsun. serkan bursayı yakında ayağa kaldıracak. korkuyorum teksasla birlikte gelecek turnuvaya diye az kalmıştı bu sefer bidahakine eminim daha iyi yerlere gelecek.mahmut zaten klasik bizim mahmut ![]() birde can emekligil arkadaşımı tebrik etmek istiyorum. çok geliştirdi kendini. yakında burada onun ismini yazacaığız şampiyon olarak eminim...