![]() |
![]() |
||||||
|
|||||||
| 13.PESTURKİYE İSTANBUL PES2009 ( PS3 ) OFFLİNE FUTBOL TURNUVASI ( BEŞİKTAŞ TEKNOPLAY ) Türkiyenin En Büyük Pro Evolution Soccer ( PES ) Sitesi Pesturkiye de turnuva fırtınası devam ediyor.Bu bölümde 10 MAYIS 2009 Tarihinde istanbul Beşiktaş Tekno Play kafede Gerçekleştireceğimiz 13.Pesturkiye PES2009 ( PS 3 ) Futbol Turnuvası ile ilgili konu,Kayıt ve duyurular yer almaktadır |
![]() |
|
|
#11 (permalink) |
|
Super Moderator
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
FİFA TAKIM : gurkanguney
PES TAKIM : İnternazionale
DOĞUM TARİHİ : 31.05.1980
|
Uğur kardeşimi tebrik ediyorum dereceye giren Ozan_Cm R2 Sequens ve Duman'ıda tabiiki
![]() |
| batistuta_36 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#12 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : KARŞIYAKA
PSN NETWORK : 35yusufsakarya
PES TAKIM : FENERBAHÇE
DOĞUM TARİHİ : 05.03.1989
|
tebrikler kardeşim...
''PLAY STATİON 3'' ÖDÜLLÜ 28 ARALIK 2008 PESTURKİYE İZMİR PES2009 TURNUVASI ŞAMPİYONU ''PLAY STATİON 3'' ÖDÜLLÜ 3 HAZİRAN 2009 KARŞIYAKA ON-AİR PES2009 TURNUVASI ŞAMPİYONU ''KILL ZONE 2'' ÖDÜLLÜ WORLD CUP ŞAMPİYONU (GÜNEY KORE) 6.SEZON LİG ŞAMPİYONU 7.SEZON ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU 8.SEZON LİG ŞAMPİYONU 8.SEZON ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU 8.SEZON SÜPER KUPA ŞAMPİYONU 9.SEZON LİG ŞAMPİYONU 9.SEZON FA CUP ŞAMPİYONU 10.SEZON LİG ŞAMPİYONU 10.SEZON ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU |
| yusufsakarya35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Super Moderator
TAKIM TARAFTAR : PS3
FİFA TAKIM : duman1967
PES TAKIM : ManU-Inter
BİOGRAFİ : Asla PES etme :)
|
tebrikler uğurcum sonunda kazandın... bu kadar emekten sonra bunu fazlasıyla hakettin..
yarı final maçında yaptığım gereksiz hata bana finale mal olsa da bu sezon benden bu kadar...Oyunu sürekli oynayamamam basit hatalar yapmamı tetikliyor..Ozanı da ayrıca tebrik ediyorum.Sabahlamalarımızın skor bazında yansıması beni sevindiriyor.Artık turnuva dengeleri sarsılmakta bunu derece yapan yeni arkadaşlarla görebiliyoruz..Böylece rekabet açısından üst düzey maçlar yaşayabileceğiz.Bunu dün fazlasıyla gördük.Adrenalin hat safhadaydı.Nitekim az hata yapan kazandı Serkan kardeşimi de çıkışından ötürü kutluyorum |
| duman1967 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Super Moderator
FİFA TAKIM : PTR_Scarface
PES TAKIM : İnternazionale
DOĞUM TARİHİ : 27.06.1986
|
Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum yine adımıza yakışan üst düzey bir turnuva oldu.Uğura kardeşimi tebrik ediyorum bir türlü şansını kıramıyordu şampiyonluğu hakettiğine inanıyorum 2. ozan 3. serkan ve 4. mahmut'uda derecelerinden ötürü kutlarım nice beraber turnuvalara inşallah
|
|
#16 (permalink) |
|
PesTurkiye PES(PS3)Online Lig Kupaları Bölüm Moderatörü
PSN NETWORK : R2-ShevA
FİFA TAKIM : ShevA
DOĞUM TARİHİ : 1987
|
Teşekkür ederim arkadaşlar..
Pesturkiye ile nice turnuvalara inşallah.. |
| ShevA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#17 (permalink) |
|
PesTurkiye 3.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Bursaspor
FİFA TAKIM : R2.Sequens
DOĞUM TARİHİ : 21.12.1985
|
Uğurumu kutluyorum. Helal olsun
. Hayal ettiğimiz finale az kalmıştı. Başka sefere inşallah. 2.nci Ozan ve 4.ncü olan Mahmutunda güzel oyunlarını ve derecelerini kutlarım. ![]() |
| sequens isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#18 (permalink) |
|
PesTurkiye 2.Lig Futbolcusu
|
Vayy koçum benim ya.
Cumartesiden beri non-stop ders çalışıyorum turnuva olduğunu bile unutmuşum, bugün aklıma geldi bi bakayım dedim kim kazanmış diye. R2.Sheva ismini görünce ne kadar sevindim bilemezsin. Ulen insan bi arar be pöh size,meşgulüz diye telefonlara bakmıyor değiliz ya. Ayrıca Serkan'ımın da sahalara geri döndüğünü ve kürsüyü zorladığını görmek de ayrı bir mutluluk. Aferim lem valla size,bizi aratmıyosunuz yokluğumuzda. Heil Team.R2!
|
|
#19 (permalink) | ||
|
PesTurkiye PES(PS3)Online Lig Kupaları Bölüm Moderatörü
PSN NETWORK : R2-ShevA
FİFA TAKIM : ShevA
DOĞUM TARİHİ : 1987
|
Alıntı:
Alıntı:
Hafta sonuna bekliyorum, mezeret yok Tebrik için tşk ederim kardeşim.. |
||
| ShevA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#20 (permalink) |
|
PesTurkiye Amatör Futbolcu
|
Tebrik ederim Uğur geç oldu ama, yeni baktım siteye kimlerin şampiyon olduğunu merak ettim 4. turnuvadan sonra. Bravo, diğer turnuvalarda başarılar dilerim sana.
Cruyff_14 hatırlarsan eğer Bakırköy'de birkaç maç yapmıştık, önümüzdeki turnuvaya zamanını kaçırmazsam katılmayı düşünüyorum, orda görüşmek üzere.
|