![]() |
![]() |
||||||
|
|||||||
| 13.PESTURKİYE İSTANBUL PES2009 ( PS3 ) OFFLİNE FUTBOL TURNUVASI ( BEŞİKTAŞ TEKNOPLAY ) Türkiyenin En Büyük Pro Evolution Soccer ( PES ) Sitesi Pesturkiye de turnuva fırtınası devam ediyor.Bu bölümde 10 MAYIS 2009 Tarihinde istanbul Beşiktaş Tekno Play kafede Gerçekleştireceğimiz 13.Pesturkiye PES2009 ( PS 3 ) Futbol Turnuvası ile ilgili konu,Kayıt ve duyurular yer almaktadır |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : PESMARADONA
FİFA TAKIM : FREİBURG
PES TAKIM : GETAFE
BİOGRAFİ : TELEKOMÜNİKASYON
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1973
|
![]() [b][center] TÜRKİYENİN EN BÜYÜK PES SİSTESİ PESTURKİYE YİNE KARŞINIZDA.. BU BÜYÜK TURNUVAMIZA TÜM PES2009 SEVERLERİ BEKLİYORUZ KAYIT YAPTIRANLARIN KAYIT ÜCRETİNİ 3 GÜN İÇİNDE HAVALE VS.YATIRMALARI VEYA ELDEN KAFEYE VERMELERİ MECBURİDİR. AKSİ HALDE KAYDI SİLİNECEKTİR. Bildiğiniz üzere artık hemen hemen tüm ilçelerde faturalarınızı ödemeniz için açılan ödeme noktaları,pTT ONLİNE ve vezneler vardır,bu veznelere 1,5-2,00 ytl gibi rakam vererek istediğiniz yere havale işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. bu işlem içinde direk bana havale geçebilirsiniz. GARANTİ BANKASI İSTANBUL OKMEYDANI PERPA ŞUBESİ ŞUBE KODU:459 HESAP NO:6694217 HESAP ADI:MURAT ÖZDARICI Ayrıca kafe yetkililerinede elden verip bilgisini forumdan verebilirsiniz. Turnuva Kayit Parasini Havale Yapmada Sıkıntı Yaşayanlar Teknoplay Kafe Yetkilisi Sinan Bey'e Elden Teslim Edebilirler. Her türlü soru ve Görüşleriniz ve kayıt ücreti takibi için Messenger adresim, maradona@pesturkiye.com
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
| MARADONA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
|
kayıt olduktan sonra 3 gün içerisinde banka havalesi veya kafeye elden verilmesi gerekmektedir
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
PesTurkiye 3.Lig Futbolcusu
|
tamamdır hocam bu akşam ya da yarın yatırıyorum. size paranın ulaştığını nasıl öğreneceğiz onu da söylersen sevinirim. seni msnime eklemiştim ama online göremedim henüz, görsem orda sorcaktım.
|
| kuptert isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
|
Akşamlari Online Oluyorum,
Parayi Msn Den Teyitleşiriz.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|