![]() |
![]() |
||||||
|
|||||||
| 10.PESTURKİYE ANKARA PES2009 ( PS3 ) OFFLİNE FUTBOL TURNUVASI ( BEKLE BİZİ ANKARA PESTURKİYE GELİYOR 21 ARALIK 2008 PAZAR Günü BAHÇELİEVLER-ANKARA ARENA kafede Gerçekleşecek olan BÜYÜK ÖDÜL OLARAK PS3'ün verileceği 10.Pesturkiye PES2009 ( PS 3 ) Futbol Turnuvası ile ilgili konu,Kayıt ve duyurular yer almaktadır |
![]() |
|
|
#65 (permalink) | |
|
PesTurkiye 1.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PSN NETWORK : R2-Savage
PES TAKIM : Inter
BİOGRAFİ : Team.R2 Captain
DOĞUM TARİHİ : 23.02.1984
|
Alıntı:
![]() Hiçbir çıkarı olmadan biz gençlere bu fırsatları tanıyan ve hiçbir emekten kaçınmayan Murat abiye minnattarlarımı iletiyorum. Sorunsuz ve çekişmeli bir turnuvaydı. Gönül isterdi ki daha fazla katılım olsun ama paralar peşin ödenmeyince böyle oluyor demek. Bana finaldeki haşin oyunuyla top oynatmayan Talha üstat başta olmak üzere tüm katılımcıları tebrik ederim.
Konu Savage tarafından (12-22-2008 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
| Savage isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#66 (permalink) |
|
PesTurkiye Amatör Futbolcu
|
birincisi adamlığı senden öğrenecek değilimde ben zaten kimsede güvenmeyecek fazla dedim kendine hiçbir konuda bazı arkadaşlar oyun oynadığımızı unutmşlardı bunlardan biride sensen sende kusura bakma ..
|
| Legends06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#67 (permalink) | ||
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : PESMARADONA
FİFA TAKIM : FREİBURG
PES TAKIM : GETAFE
BİOGRAFİ : TELEKOMÜNİKASYON
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1973
|
Alıntı:
Alıntı:
Böyle ikili tartışmalar dokundurmalar olursa,güzel geçen bir turnuvaya limon sıkılmış olur. Turnuvalarımızda Fairplay esastır. Bundan sonra tartışma yaratacak mesajlar görmek istemiyorum, turnuvadada söylemiştim yanılmıyorsam, iyi oyuncu olmanın yolu fairplay den geçer,
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
||
| MARADONA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#68 (permalink) | |
|
PesTurkiye Amatör Futbolcu
|
Alıntı:
![]() |
|
| uygaryollu isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#70 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : PESMARADONA
FİFA TAKIM : FREİBURG
PES TAKIM : GETAFE
BİOGRAFİ : TELEKOMÜNİKASYON
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1973
|
Bu akşam ekleyeceğim inşallah
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
| MARADONA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|