|
|
#1 (permalink) |
|
PesTurkiye Süperlig Futbolcusu
|
1.PES CIFTLER TURNUVASI { TheBee'nin Objektif'inden }
![]() Birinci PES Turkiye Ciftler Turnuvasinda cektigim tum resimler bunlar ben hepsini tek boy yaptim daha net gorulsun diye umarim hosunuza gider.Aranizda olmaktan buyuk seref ve gurur duyuyorum .Gorsun cumle alem PES TURKIYE Uyeleri bak nasilda yakin birbirine vallahi inanin ornek bir tablo bu harika hepinize tek tek tesekkur ederim. Ayrica Cafeterya sahibi Mustafa bey’ede sukran borcluyuz.Bana birinciye madalya verme serefini layik goren can dostum Murat’a zaten hic bir dilde tarifi olmayan sevgi ve saygimi her gun dile getirmektn buyuk nese duyuyorum .Tesekkur ederim Muratcim. Allah sizleri yanimdan eksik etmesin . Aslinda gonul isterdiki en basta Sevket illede yakindan tanismak ama Insallah bir dahaki sefere gordugum herkes bana asiri derecede yakinlik gosterdi .Inanilmaz hangi dil anlatilir bu guzel ortam ? iyiki varsiniz bilinki bana hayat verdiniz bende her konuda yaninizda olacagim PES Turkiye benim Ailem hepinizi cok seviyorum tanisam veya tanimasam BBBbbZZZzzzzzzz TheBee Ben resimlere isim felan koymadim yanlis ism yazmiyim diye daha sonra gerekirse Murat kankam daha yakinda tanidigi icin duzeltir. Birinci PES Turkiye Ciftler Turnivasi Posteri :Grafik by TheBee ![]() smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|