![]() |
![]() |
||||||
|
|||||||
| 1.FİFATURKİYE İSTANBUL FİFA09 ( PS3 ) OFFLİNE FUTBOL TURNUVASI 16 Kasım 2008 Pazar günü İstanbul'un en güzel semtlerinden olan Nişantaşında Teknoplay kafede Yapılacak FİFA09 futbol turnuvası ile ilgili Kayıt,kurallar ,sohbet vs.. gibi detaylı bilgi ve dökümanlar yer almaktadır. |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : FENERBAHÇE
PSN NETWORK : PESMARADONA
FİFA TAKIM : FREİBURG
PES TAKIM : GETAFE
BİOGRAFİ : TELEKOMÜNİKASYON
DOĞUM TARİHİ : 15.09.1973
|
Türkiyede Offline olarak bir ilki gerçekleştirdiğimiz ve adım attığımız 1.FifaTurkiye FİFA09 Futbol Turnuvası ŞampiyonuFİFALATOR(EMRAH ŞENOL)olmuştur.
Ciddi rakipler arasından sıyrılıp 1.olannnnn,bu özel turnuvamızın şampiyonu FİFALATOR(EMRAH ŞENOL)u tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. 2.olan MAX_1903 ( TUFAN ÇELİK ) ve 3.olan ATİLLASA ( ATİLLA SADIK )ve 4.olan RAİSTLİN ( MELİH KOLDEMİR ) kardeşlerimizide aldıkları derecelerden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. 1.FifaTurkiye FİFA09 Futbol Turnuvası , DERECELER: 1.FİFALATOR 2.MAX_1903 3.ATİLLASA 4.RAİSTLİN
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
| MARADONA isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
|
Şampiyon emrah kardeşimi ve dereceye giren arkadaşları kutluyorum.
Emrah ve Tufanın final maçı dişe diş kana kan geçti güzel maç oldu, tekrar tebrik ederim.
![]() -PES2008 ( PS3 )19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü Kupasi Şampiyonu -FİFA09 ( PS3 ) 8.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU( ASTON VİLLA ) -PES2010 ( PS3 ) 12.SEZON CHAMPİONSHİP ŞAMPİYONU ( BOCA JUNİORS ) -1.FİFA12 ONLİNE RANKED LEAGUE ŞAMPİYONU( ROMA ) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Administrator
|
dereceye giren arkadaşları kutlarım
ayrıyetten melihe koyduğum içinde kendimi ayrı tebrik ediyorum baktım turuncu forma giymiş dayanamadım duygularım kabardı ![]() maçların hepsi süper geçti bence herbiri çok zevkliydi ilk 3 ün bizim gruptan çıkmasıda entresan olmuş ![]() gelen herkesin ayağına sağlık teşşekürler pestürkiye
|
|
#4 (permalink) |
|
Administrator
|
3.lük maçında Melih gibi bir fifa canavarını yendin helal diyorum atilla sana,
dediğin gibi işin sırrı turuncuda galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
PSN NETWORK : koldemir
FİFA TAKIM : raistlin
PES TAKIM : milan
BİOGRAFİ : .....
DOĞUM TARİHİ : 13.08.1983
|
ferdinand'a küfür etmek istiyorum burdan. resmen emre aşık gibi oynadı. ama hata bende niye alıyorsam manchester'ı...
|
|
#6 (permalink) |
|
Co-Admin
TAKIM TARAFTAR : BEŞİKTAŞ
PSN NETWORK : arkadassca
FİFA TAKIM : BOLOGNA
PES TAKIM : ATALANTA -İtalya BJK Şubesi
|
Fifalator : )
ismi gibi dağıtmış ortalığı.. tebrikler.. .. ..
msn: arkadascaa@hotmail.com PSN: arkadassca PES 2008 BAŞARILAR sv cup şampiyonu (ninja gaiden ödüllü) PES 2009 BAŞARILARI Az kaldı oluyodu : ) PES 2010 BAŞARILARI yine olmadı... PES 2011 BAŞARILARI 1.sezon Lig Kupası Şampiyonluğu ... 4.sezon championship şampiyonluğu 4.Sezon Avrupa ligi Şampiyonluğu 8.Sezon Şampiyonlar ligi Şampiyonluğu Yıldızlar ligi Şampiyonluğu
|
| arkadascaa isimli Üye şuanda online konumundadır |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
PesTurkiye ÖZEL Üye
TAKIM TARAFTAR : BJK
PSN NETWORK : MaX_1903
DOĞUM TARİHİ : 07.09.1985
|
oncelikle pestürkiye ye teşekkürler. bir ilki gerçekleştirdiler. eminin devamı gelicektir.
katılan arkadaşlarında ayaklarına ellerine sağlık,gercekten cok güzel bir turnuvaydı. final macında beklenen oyunu sahaya yansıtamadık Emrah yaktın beni![]()
|
|
#8 (permalink) |
|
PesTurkiye Amatör Futbolcu
|
bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkürler.gerçekten çok zevkli bi turnuva oldu.
final maçı çok zevkliydi tam bi final havasında geçti.tufan baskılı ve güzel oynadın ama ben daha şanslıydım kontralarla sonuca gittim |
| fifalator isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#10 (permalink) |
|
PesTurkiye ÖZEL Üye
TAKIM TARAFTAR : BJK
PSN NETWORK : MaX_1903
DOĞUM TARİHİ : 07.09.1985
|
evet ya ilk golu yedikten sonra bastırdım pozisyonda buldum cok net ama olmadı napalım. Zaten mactan oncede dedıgımız gıbı ılk golu atan yenıcektı
en azından turnuvada tek yenilgin benden![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|