![]() |
![]() |
||||||
|
|||||||
| 1.FİFATURKİYE İSTANBUL FİFA09 ( PS3 ) OFFLİNE FUTBOL TURNUVASI 16 Kasım 2008 Pazar günü İstanbul'un en güzel semtlerinden olan Nişantaşında Teknoplay kafede Yapılacak FİFA09 futbol turnuvası ile ilgili Kayıt,kurallar ,sohbet vs.. gibi detaylı bilgi ve dökümanlar yer almaktadır. |
![]() |
|
|
#11 (permalink) |
|
PesTurkiye Yıldız Futbolcu
TAKIM TARAFTAR : Galatasaray
PSN NETWORK : -
FİFA TAKIM : -
PES TAKIM : Barcelona & İnter
BİOGRAFİ : Mustafa Güler
DOĞUM TARİHİ : 01.01.1992
|
dereceye girenleri tebrik ederim
FOREVER PESTURKİYE #10 ΑяdA TuяаN ![]() ![]() |
| MustafaGüler isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#12 (permalink) |
|
PesTurkiye Amatör Futbolcu
|
EN YAKIN ZAMANDA (1 aydan da daha yakin :O ) BASKA Bir FIFA09 turnuvasi isteriz ama busefer katilim gerceklesmesi adina bence yapilmasi gerekenler oldugunu dusunuyorum ... Sahsi kanaatim turnuva yapilan bir mekanda sessizlik had safhada olmasi gerek gereksiz kalabalik olmamasi gerek vee hakem bulunmasi gerek her mactan once oyuncular kendi aralarinda ayarlarin defoult olup olmadigina bakiyorlardi .... HERSEYE RAGMEN COK HOS TU AMA HEMEN YENISINI ISTERIZ
![]() |
| heroMemo isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#17 (permalink) |
|
PesTurkiye 1.Lig Futbolcusu
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY ..!
FİFA TAKIM : YeniLmez 09
PES TAKIM : ReaL Madrid
DOĞUM TARİHİ : 1905
|
dereceye girenleri tebrik eder ve başarıLarının devamını dilerim yine güzel bi turnuva olmuş .. nice turnuvalara ...
|
| Yenilmez 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır |
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
Turnuvaya katilan arkadaslar aramizda onumuzdeki turnuvalara hazirlanma amacli online maclar yapabiliriz online lig kurariz her aksam belli saatlerde maclarimizi yapariz evet diyenler lutfen PSN e eklesinler beni PSN : Memo
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Administrator
TAKIM TARAFTAR : GALATASARAY
PSN NETWORK : koldemir
FİFA TAKIM : raistlin
PES TAKIM : milan
BİOGRAFİ : .....
DOĞUM TARİHİ : 13.08.1983
|
memo fifa online ligimiz var zaten bir siteyi araştır istersen...
|
|
#20 (permalink) |
|
|
Murat abi 2 ye 2 fifa09 turnuvasi taleb ediyoruzz
Gercekten gerceklesmesi halinde INANILMAZ zevkli olacagi kesin benim takim arkadasim hazir mesela bireysellik degilde takim isin icine girince bence cok mukemmel bir atmosfer olusur ama hep diyorum gecende dedim aral - level - oyungezer - mumkunse sony gibi sponsorlar hatta yardimci organizatorler olursa el ele inanilmaz buyuk capta organizasyonlar yapilir bu is sesini duyurma organizasyonu kusursuz yapma isi mesela gecen pazar gorduk Allah razi olsun murat abi kendi cebinden pogaca vs ismarlamis buyuk organizasyonlar olsa catering sistemi ile ikramlar olur afisler duyurular daha fazla olabilir mesela ornek D&R larda Mavi shop veya sony bayilerinde turnuva kagitlari dagitilabilir felan tabii biz oturdugumuz yerden konusuyoruz bunlar hepsi tamamen duygusal olaylar ama gerceklesemezmi KESINLIKLE gerceklesir bir zamanlar WCG (world cyber games) nasil profosyonelce yapiyordu bu isleri ... Ben cok eminim bu ekip zamanla muthis isler cikaracaktir ;) |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|